Back of the House (BOH) Διοίκηση

Δρ. Μάριος Γεωργίου: Αναλαμβάνει Director of MBA στο CIM

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 44 χρόνια, έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Δρ. Μάριου Γεωργίου ως «Director of MBA» από 1η Ιουνίου 2022.

Ο Δρ Γεωργίου εργαζόταν σε πολυεθνική εταιρεία για 31 χρόνια σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, εστιάζοντας στην ανάπτυξη νέων διεθνών αγορών σε Αφρική και Ανατολική Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, τα τελευταία επτά χρόνια δίδασκε, στο MBA του CIM, Strategic Management και Strategic Marketing και επιτηρούσε φοιτητές στην έρευνα και συγγραφή πτυχιακών εργασιών.

Aπέκτησε το διδακτορικό του (DBA) από το πανεπιστήμιο του Gloucestershire (UK), όπου διετέλεσε καθηγητής σε φοιτητές για διδακτορική έρευνα. Η διδακτορική του έρευνα ήταν στο τομέα “Foreign Market Entry”. Πριν από το διδακτορικό του, ο Δρ. Γεωργίου, απέκτησε μεταπτυχικό MBA από το πανεπιστήμιο του Warwick (UK), όπου και συνεχίζει να συμβουλεύει φοιτητές για θέματα καριέρας και σπουδών.

Ο Δρ Γεωργίου, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Mancherster Institute of Science and Technology (UMIST) στον κλάδο των χημικών μηχανικών, όπου μετά από υποτροφία του πανεπιστημίου, συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Master και PhD, με έρευνα στο τομέα διύλισης, και στη μεταφορά μάζας και θερμότητας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γιάγκος Χατζηγιάννης: Κύπριος στους 20 Global Leaders του Harvard Business School

Taste and Hospitality

Oι πιο κερδοφόρες πόλεις για ιδιοκτήτες Airbnb

Taste and Hospitality

Τιµολογιακή πολιτική μενού επισιτιστικής επιχείρησεις

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!