Νέα Νεα της Αγορας

Οι Κυπριακές Αερογραμμές καταγράφουν ισχυρές επιδόσεις τον Ιούλιο του ’22

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της για τον Ιούλιο του 2022 όπου μετέφερε πάνω από 59.000 επιβάτες (+212%) και πραγματοποίησε 429 (+207% περισσότερες πτήσεις) από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Ο κ. Ανδρέας Γεωργίου, Chief Operating Officer και Υπεύθυνος Διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα απόδοσης τους τελευταίους μήνες. Οι αυξήσεις, που καταγράφηκαν μετά την πρόσφατη προσθήκη δύο νέων αεροσκαφών Airbus A320 στον στόλο μας, δείχνουν πολύ υγιείς συντελεστές φορτίου σε όλα τα δημοφιλέστερα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων Αθήνα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Τα αφοσιωμένα πληρώματα μας πτήσης και εδάφους εργάζονται σκληρά για να επιτύχουν πιο θετικά αποτελέσματα και να κάνουν τις δραστηριότητές μας όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτες παρά τις δύσκολες συνθήκες στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια».

Ο κ. Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας πρόσθεσε: «Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν μια ισχυρή φάση ανάπτυξης για την αεροπορική εταιρεία και είναι σύμφωνα με το νέο στρατηγικό μας σχέδιο που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αυτή η θετική τάση συνεχίζεται τον Αύγουστο, τον πιο πολυσύχναστο μήνα μας, και αναμένουμε να μεταφέρουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες και να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Είμαστε πολύ θετικοί και προσβλέπουμε στο να συνεχίσουμε αυτή την τάση τους επόμενους μήνες και να καλωσορίσουμε όλο και περισσότερους επιβάτες στις πτήσεις μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διευθυντική μου ομάδα και τα αφοσιωμένα μέλη του προσωπικού μας για αυτά τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα».

Η Cyprus Airways θα ανακοινώσει σύντομα το πρόγραμμα πτήσεων για το χειμώνα 2022/23 με νέες συχνότητες προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις καλύτερες τιμές σχέσης ποιότητας/τιμής.

Βίκυ Καραντζαβέλου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κύπρος: Έτοιμη η διαδικτυακή πλατφόρμα εγγραφής καταλυμάτων τύπου AirBnB

Taste and Hospitality

Τα πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμου (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

«ΝΟΤΕΣ LIVE»: Δεν είμαστε κέντρο αναψυχής! ( Ανακοίνωση)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!