Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Ksoporti Art Weekend: Η τέχνη ξεπορτίζει

Ένα δυναμικό σύνολο καλλιτεχνών, γκαλερί και κέντρων τέχνης της Λεμεσού ανοίγουν συλλογικά τα εργαστήρια τους και τους εκθεσιακούς τους χώρους για το κοινό.

Η εκδήλωση Ksoporti Art Weekend 2022 είναι μια ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει τους καλλιτέχνες και να δεί τα έργα τους, να επισκεφτεί περιοδικές και μόνιμες εκθέσεις.

Το Ksoporti Art Weekend παρουσιάζει ένα φάσμα σύγχρονης τέχνης όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, η κεραμική και η φωτογραφία. Όλα τα εργαστήρια, οι γκαλερί, και τα κέντρα τέχνης που συμμετέχουν, έχουν ένα μοναδικό χαρακτήρα και αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία της τοπικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Οι γκαλερί και τα κέντρα τέχνης που συμμετέχουν είναι η The Edit Gallery, η Morfi Gallery, η Gallery 45, το Cornaro Fine Arts Centre και το 6×6 Κέντρο Φωτογραφίας. Συγχρόνως με τα προαναφερθέντα, οι καλλιτέχνες που θα ανοίξουν τα ατελιέ τους είναι η Έλενα Αντωνίου, η Άντρη Αριστείδου, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Δημητριάδης, ο Άντρος Ευσταθίου, η Άντρεα Ευαγγέλου, η Τέα Χατζηκυριάκου, ο Γιώργος Ηρακλέους, ο Σωτήρης Ιωαννίδης, η Άννα Ιωάννου, ο Ανδρέας Κάττος, η Μαρία Κυπριανού, η Μαρία Μαγκλιοβάννα, η Πόπη Μουσκάτου, ο Opsis, ο OTTO, ο Πανίκος Σπανός, η Μαρία Σταμάτη,  ο Βίτο Ξενοδοχίδης και ο YETI YETI. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Λεμεσού από τις 2 μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου μεταξύ 17:00 – 22:00, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου, η ώρα 21:00 θα υπάρχει ένα closing party με μουσική και ένα pop-up bar στον χώρο στάθμευσης της ΕΚΑ.

Μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία όλων των συμμετεχόντων ακολουθώντας τον χάρτη

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του έτους 2020

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Δωρεάν μαθήματα μαγειρικής και γευστικές δοκιμές από τη Lidl Κύπρου

Taste and Hospitality

Paradisos Beach Venue: Έρχεται το event των 90s & 00s!

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!