Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Limassol Greens: Η ιδανική επένδυση στο πολυαναμενόμενο γκολφ resort

Η αγορά των ακινήτων στην Κύπρο το 2021, περιλαμβανομένων των ακινήτων, της γης, των συμβολαίων αγορών και μεταβιβάσεων, κυμάνθηκε στα €3.9 δισεκατομμύρια. Το 2022, ακόμα και με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και τις επιπτώσεις της πανδημίας να είναι ακόμη αισθητές, η αγορά κινείται με ακόμα πιο ικανοποιητικούς ρυθμούς από την περσυνή. Είναι ξεκάθαρο πως η επένδυση στην αγορά ακινήτων και κυρίως σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα είναι μια ορθή επενδυτική κίνηση. Πώς όμως ένας δυνητικός επενδυτής ενημερώνεται σωστά για την αγορά και ποια τα κριτήρια για να καταλήξει στην τελική του απόφαση;

ΚΡΙΤΗΡΙΟ 1: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η τοποθεσία του ακίνητου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια για αγορά. Η πρόσβαση σε ανέσεις που καλύπτουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες, οι υποδομές, το περιβάλλον, η θέα που προσφέρει η τοποθεσία του ακινήτου και γενικά η ευρύτερη περιοχή αποτελούν τα βασικά στοιχεία αξιολόγησης της τοποθεσίας του.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Limassol Greens είναι ότι αποτελεί το μοναδικό θέρετρο γκολφ στην πόλη, που αυτό σημαίνει ότι όλες οι απαραίτητες ανέσεις βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το έργο. Αναπτύσσεται ανάμεσα στις περιοχές Φασουρίου και Ασώματου στη δυτική Λεμεσό, την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη περιοχή της πόλης. Βρίσκεται δίπλα από το μεγαλύτερο καζίνο της Μεσογείου και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Lady’s Mile, ενώ η Μαρίνα Λεμεσού και το εμπορικό κέντρο της πόλης είναι μόλις δέκα λεπτά μακριά.

Πέρα από το πράσινο του γηπέδου γκολφ που καλύπτει ένα τεράστιο μέρος του αναπτυξιακού έργου, το Limassol Greens διαθέτει μεγάλους υπαίθριους χώρους πρασίνου με δέντρα και πυκνή βλάστηση, ενώ στις εγκαταστάσεις του θα φιλοξενηθεί ένας πλούσιος βοτανόκηπος.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν συνθέτουν μια θαυμάσια θέα και ένα περιβάλλον καθαρό, ήρεμο, γεμάτο ευεξία και θετική ενέργεια μέσα στη πόλη!

ΚΡΙΤΗΡΙΟ 2: ΝΕΑ Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα σε κάθε μια από τις δύο επιλογές που συνήθως ο διαθέσιμος προϋπολογισμός είναι ένας σοβαρός παράγοντας για την επιλογή καινούργιας ή υφιστάμενης ιδιοκτησίας. Μια καινούργια κατασκευή συνήθως προσφέρει ελκυστική μεταπωλητική αξία, την επιλογή για εξατομίκευση της ιδιοκτησίας βάση των αναγκών και του γούστου του αγοραστή, αλλά και τη κατασκευή μοντέρνων υποδομών με τελευταίας τεχνολογίας υλικά.

Οι καινούργιες κατοικίες του Limassol Greens έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι να συνδυάζονται αρμονικά και ολοκληρωτικά. Ο γενικός σχεδιασμός δημιουργεί μια χαλαρή και άνετη διάθεση, ενώ τα μεγάλα παράθυρα όλων των κατοικιών αξιοποιούν στο έπακρο το μεσογειακό φως και τη μαγευτική θέα του θέρετρου. Παράλληλα, αποτελούν μια πραγματικά ισορροπημένη εμπειρία όπου κάθε σπιθαμή των ακινήτων είναι χρήσιμη, δημιουργώντας πολλαπλά σημεία ενδιαφέροντος στα μεγάλα οικόπεδα που θα τοποθετηθούν.

Επαύλεις

Περίτεχνα τοποθετημένες σε μεγάλα οικόπεδα, οι επαύλεις 3ων, 4ων και 5 υπνοδωματίων εξισορροπούνται σε αναλογία και χαρακτηριστικά. Όλα τα μοντέρνα στοιχεία σχεδιασμού που είναι αναμενόμενα σε τέτοιου επιπέδου κατοικίες, αναμειγνύονται αρμονικά ως μια φυσική προέκταση του τοπίου, μέσα στο οποίο φιλοξενούνται οι επαύλεις.

Μεζονέτες

Το συγκρότημα κατοικιών Ibis έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει την ουσία του τρόπου ζωής σε ένα θέρετρο, αξιοποιώντας το οικόπεδο στο σύνολό του, αλλά και τον κάθε χώρο και μορφή του ξεχωριστά. Τα ψηλά ταβάνια, τα γενναιόδωρα ανοίγματα και οι ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι, σε πλήρη αρμονία, απεικονίζουν τη μοναδική αίσθηση του τρόπου ζωής στο resort.

Διαμερίσματα

Εγκατεστημένα στην καρδιά του θέρετρου, ένα λεπτό μακριά από την πλατεία του resort και το Golf Clubhouse, τα διαμερίσματα είναι τα μόνα κτήρια του θέρετρου που είναι τόσο ψηλά ώστε να απολαμβάνουν θέα στο γήπεδο γκολφ, στην αλυκή, στο ευκαλυπτόδασος και στη θάλασσα.

Το Limassol Greens σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Lucciano Mazza, Director of Hospitality Design του διεθνούς εμβέλειας αρχιτεκτονικού γραφείου HKS. Με όλα τα σύγχρονα στοιχεία πρότυπου σχεδιασμού, οι κατοικίες συνδυάζονται αρμονικά με το τοπίο, εξισορροπώντας το design με τη λειτουργικότητα. Μοντέρνοι και άνετοι εσωτερικοί χώροι συνδέονται άψογα με τους εξωτερικούς κήπους δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία, ιδανική για την απόλυτη βίωση ενός Μεσογειακού τρόπου ζωής.

ΚΡΙΤΗΡΙΟ 3: Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Όταν το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην αγορά μιας καινούριας πολυτελούς κατοικίας, η εγκυρότητα της κατασκευαστικής εταιρείας αποτελεί σημαντική προϋπόθεση, ενώ η εμπειρία της στην ολοκλήρωση και έγκαιρη παράδοση είναι ουσιώδης.

4292769162877651 image
4292769278426887 image
4292769346009022 image
4292769418203922 image
4292769495274204 image

Το Limassol Greens ανήκει στην εταιρεία Lanitis Golf Public Co. Ltd που έχει αναλάβει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την λειτουργία του έργου. Ανήκει στον Όμιλο Λανίτη, και στη Μαλτέζικη κοινοπραξία, της οποίας ηγείται ο όμιλος Alf Mizzi & Sons. Πρόκειται για μια ισχυρή συνεργασία, η οποία συλλογικά καταγράφει πέραν των 250 χρόνων πρωτοπορίας και καινοτομίας σε διάφορους οικονομικούς τομείς, όπως αυτών των κατασκευών, της ανάπτυξης ακινήτων, του τουρισμού, της ψυχαγωγίας, των γκολφ, της ανάπτυξης και διαχείρισης μαρίνων, της ενέργειας και της γεωργίας.

Είναι εμφανές ότι το Limassol Greens πληροί στον απόλυτα βαθμό όλα τα κριτήρια που θα θέσει ενώπιον του ένας δυνητικός επενδυτής για την εξεύρεση της κατάλληλης επενδυτικής πρότασης.

Το γεγονός αυτό ερμηνεύει πλήρως και αποδεικνύει στην πράξη το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από μια ευρεία μερίδα διεθνών και εγχώριων επενδυτών, οι οποίοι βλέπουν στο δυναμικά αναπτυσσόμενο και πρωτοποριακό Limassol Greens την επόμενη επιτυχημένη και ιδανική επένδυσή τους.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

 
  

  

Related posts

Σάλος με τη χρυσή βρύση της συζύγου του Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Η HOTREC καλωσόρισε τον ΠΑΣΥΞΕ ως νέο μέλος

Taste and Hospitality

Kρουαζιερόπλοια: Έχουν ακυρωθεί περίπου 55 αφίξεις

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!