Διοίκηση Τάσεις

SKY express και PURINA επιβραβεύουν τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων στις 4η Οκτωβρίου και η SKY express σε συνεργασία με την PURINA αφιερώνουν όλο τον μήνα στην επιβράβευση των επιβατών που ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η πιο pet friendly αεροπορική της νέας εποχής προσφέρει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, μοναδικά δώρα με την υπογραφή της δημοφιλέστερης και πιο αξιόπιστης μάρκας τροφών για ζωάκια.

Συγκεκριμένα, από τις 4 Οκτωβρίου και για έναν μήνα, η SKY express θα καλωσορίζει τους τετράποδους επιβάτες της με εκπλήξεις που προσφέρουν υπέροχες στιγμές απόλαυσης.

Κερδισμένοι είναι όλοι οι φιλόζωοι επιβάτες που ταξιδεύουν με το κατοικίδιό τους. Απλά δηλώνουν εν πτήσει ότι επιθυμούν το δωράκι τους για να το παραλάβουν κατά την αποβίβασή τους.

Και όχι μόνο!

Η SKY express επιβραβεύει και τους ίδιους προσφέροντας προνόμια που αναβαθμίζουν την εμπειρία της πτήσης όπως, είσοδος σε Lounges, χρήση Fast Lane και ειδικά για τις πτήσεις εξωτερικού, τα Drinks & Bites με premium προϊόντα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν τον προορισμό, τον ναύλο και τις παροχές που επιθυμούν. Για όλα τα υπόλοιπα, φροντίζουν η SKY express και οι άνθρωποί της.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

WTTC: Bέλτιστες πρακτικές για τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις

Taste and Hospitality

Διαλογή και μέτρηση σπατάλης τροφίμων

Taste and Hospitality

Ερρίκος Αλτενμπούρκερ: Από πετυχημένος σκηνοθέτης…στο «δρόμο» του διορατικού θεραπευτή

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!