Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Αυτά είναι τα δύο νέα αεροσκάφη της Cyprus Airways (Φώτος)

Η Cyprus Airways παρουσίασε μια ανανεωμένη και βελτιωμένη ταυτότητα για τα δύο νέα της αεροσκάφη Airbus A320, στο πλαίσιο της επανατοποθέτησης και του νέου επιχειρηματικού σχεδίου που ξεκίνησε φέτος. Δύο επιπλέον νέα αεροσκάφη Airbus A320 αναμένεται να ενταχθούν στο στόλο στις αρχές του επόμενου έτους και θα φέρουν επίσης αυτή τη ταυτότητα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, νέα ταυτότητα αναπτύσσει το εμβληματικό πράσινο κλαδί ελιάς, μέρος της κυπριακής σημαίας, στο ουραίο πτερύγιο της αεροπορικής εταιρείας με το κείμενο “Cyprus Airways” σε όλη την πλευρά του αεροσκάφους.

νφγχ
 
Τα κύρια παστέλ χρώματα εμπνεύστηκαν από το moodboard που καταρτίστηκε για να υποστηρίξει την πλατφόρμα του εμπορικού σήματος και συμβάλλουν στη μεταφορά του μηνύματος της χαλάρωσης, της ηρεμίας, της ομορφιάς της αυγής, της ανατολής και της ζεστασιάς της θάλασσας που περιβάλλει το νησί μας.

γνφ
 
Το έμβλημα με τη χρυσή γραμμή ενός αγρινού, ενός άγριου προβάτου που βρίσκεται στην Κύπρο και αποτελεί επίσης το εθνικό σύμβολο της Κύπρου, έχει πλέον τοποθετηθεί στους κινητήρες του αεροπλάνου.


 
Το πρώτο αεροσκάφος, βαμμένο με τη νέα ταυτότητα στην PAD Aviation Technics GmbH στη Γερμανία, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την περασμένη Παρασκευή και το υποδέχτηκε μια υδάτινη αψίδα και πλήθος καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων στελεχών της Πολιτικής Αεροπορίας και τους μετόχους της αεροπορικής εταιρείας.

ξ,η
 
Σχολιάζοντας την ανανεωμένη αυτή ταυτότητα, ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε: ” Η Cyprus Airways αντιπροσωπεύει τις αξίες του νησιού και η ταυτότητα μας βασίζεται στην ιστορία, την κληρονομιά και τα χρώματα του νησιού. Με την αναθεωρημένη ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος, είμαστε σε ιδανική θέση για να γίνουμε ο πρεσβευτής της επιλογής και να αναδείξουμε το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Κύπρος. Το ανανεωμένο εμπορικό σήμα θα υποστηρίξει το νέο σλόγκαν της αεροπορικής εταιρείας “Cyprus Airways, Taking you Home”, πρόσθεσε ο κ. Sies, “Όπου home σημαίνει ότι θα σας πάμε με ασφάλεια εκεί που είναι η καρδιά σας”

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το πήρε το κορίτσι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του Hugo wine (ΦΩΤΟΣ)

Jet2: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023!

Taste and Hospitality

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην British Airways

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!