Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας Φιλοξενία

Cap St Georges Hotel & Resort: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός της Μεσόγειου (ΦΩΤΟΣ)

Το εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο στην Πέγεια, που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κύπρου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Στο ψηλότερο επίπεδο που θα μπορούσε να ανέβει τοποθέτησε τον πήχη στον τομέα των υπηρεσιών στην Τουριστικής Βιομηχανία η εταιρεία Korantina Homes με την λειτουργία του υπερπολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου της με την ονομασία Cap St Georges Hotel & Resort το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort είναι στο Δυτικό άκρο της Πάφου και συγκεκριμένα δίπλα από την είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τον αρχαιολογικό χώρο των Ρωμαίων, μακριά από το θόρυβο της πόλης και «βυθισμένο» στο γαλάζιο της θάλασσας με μια μαγευτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Είναι ένας πολυβραβευμένος προορισμός σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και αποτελείται από 200 επαύλεις ιδιοκτησίας επώνυμων προσώπων με διεθνή εμβέλεια.

4342111897921141 0171

 Στο θέρετρο πέραν από τις επαύλεις λειτουργεί από τις 10 Ιουνίου και το ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο διαθέτει μια σειρά από μοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες. Το Cap St Georges Hotel & Resort διαθέτει ένα μεγάλο και σύγχρονο αθλητικό κέντρο με διεθνείς προδιαγραφές και πλατεία με κοινόχρηστους χώρους.

Στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρείας είναι το Cap St Georges Hotel & Resort να καταστεί ο καλύτερος κοσμοπολίτικος προορισμός της Μεσογείου. Για τον σκοπό αυτό το τουριστικό θέρετρο πέραν από τις εμπειρίες που προσφέρει ως προορισμός, αυτός καθ’ εαυτός, ήδη με τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε και έχει προγραμματισμένες για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού τοποθετήθηκε για τα καλά στον Παγκύπριο χάρτη των καλλιτεχνικών δράσεων. Καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς και συγκροτήματα όπως οι Μέλισσες από την Ελλάδα αλλά και διεθνή σχήματα από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ρουμανία την Κούβα και άλλες χώρες του κόσμου στρέφουν δικαίως την προσοχή όλης της Κύπρου στο Cap St Georges Hotel & Resort.

Να σημειωθεί ότι τα επίσημα εγκαίνια του Resort θα πραγματοποιηθούν το 2023 και αναμένεται να συγκεντρώσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον με πολλές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται με καλλιτέχνες με διεθνή ακτινοβολία.

4342112063474948 2

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτησή τους στο ξενοδοχείο, επικοινωνώντας με την ομάδα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο 26 000 000 ή μέσω email στη διεύθυνση: [email protected]. Για κρατήσεις επαύλεων επι- κοινωνήστε με την ομάδα ενοικιάσεων στο: 7000 7454 ή μέσω email στο [email protected].

Που βρίσκεται ακριβώς;

Το Cap St. Georges Hotel & Resort βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου πάνω στη θάλασσα με δυο χιλιόμετρα παραλιακό μέτωπο και πεζόδρομο. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον περίπατο του πηγαίνοντας Ανατολικά στις Θαλασσινές Σπηλιές και Δυτικά προς το Λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και τον Αρχαιολογικό χώρο των Ρωμαίων.

Στους μεγάλους χώρους του τουριστικού μας προορισμού, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων, να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, να γευτούν εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές στα πολλά εστιατόρια και μπαρ που διαθέτει το θέρετρο, να ηρεμήσουν στο υπερσύγχρονο spa 2585τ.μ. και να κολυμπήσουν στους τρεις χώρους της περιοχής, το Quiet Zone στο Μανίκι, το White River στον Άσπρο Ποταμό που είναι και η είσοδος του Ακάμα και την παραλία του Καφίζι απολαμ- βάνοντας τα ποτά τους, δροσιστικά κοκτέιλ ή σνακ, μουσική από Dj και τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της Κύπρου.

4342112304959549 9263

Με αφετηρία το τουριστικό μας θέρετρο οι επισκέπτες μπορούν να οργανώσουν ιδιωτικές εκδρομές για ψάρεμα ή με κότερο, να ενοικιάσουν ποδήλατα και buggies πηγαίνοντας βόλτα στον Ακάμα, το Φαράγγι του Άβακα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Εάν επιθυμούν μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της ιππασίας δίπλα στη θάλασσα, με VIP εκδρομές στο ζωολογικό κήπο της Πάφου, παίζοντας βόλεϊ, μπάσκετ, μίνι ποδόσφαιρο ή τένις αλλά και να γευτούν τα ολόφρεσκα και πεντανόστιμα βιολογικά φρούτα και λαχανικά από το μεγάλο περιβόλι και τη φάρμα του θερέτρου.

Για τους μικρούς μας φίλους το Cap St. Georges Hotel & Resort διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο παιδικό κλαμπ με υπαίθριο κινηματογράφο ο οποίος προβάλει καθημερινά παιδικές ταινίες.

Ακόμη πιο λαμπρό το μέλλον

Η Β’ Φάση του τουριστικού θέρετρου η κατασκευή της οποίας θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα θα περιλαμβάνει επιπρόσθετα 100 πολυτελείς επαύλεις ενώ θα διαθέτει και σύγχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις με την δημιουργία ιδιωτικής κλινικής στην οποία θα υπάρχουν πέραν των 80 κλινών. Η ιδιωτική αυτή κλινική θα διαθέτει όλες τις ειδικότητες ιατρών μέχρι και πλαστικό χειρούργο σε συνεργασία με γνωστό Γερμανικό Ιατρικό Κέντρο υπό μορφή franchise. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επιπρόσθετα τη δημιουργία ιδιωτικού σχολείου αλλά και του μεγαλύτερου Summer School που θα γειτνιάζει με τη χερσόνησο του Ακάμα και πάλι υπό μορφή franchise σε συνεργασία με Ελβετικό Οίκο. Ο νέος αγαπημένος προορισμός της Μεσογείου, το Cap St Georges Hotel & Resort θα διαθέτει ακόμη ένα υπερσύγχρονο Μουσείο μέσα από το οποίο θα αναδεικνύεται με σύγχρονα και διαδραστικά πολυμέσα η πλούσια Ιστορία και Αρχαιολογία της περιοχής καθώς και η μοναδική Πανίδα και Χλωρίδα του Ακάμα και ένα εμπορικό κέντρο με καταστήματα γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού τα οποία από μόνα θα αποτελούν πόλο έλξης για τον επισκέπτη. Το Cap St Georges Hotel & Resort είναι ο απόλυτος προορισμός για εξερεύνηση και εμπειρίες.

Η εταιρεία επενδύει και αλλού

Η περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας δεν είναι η μόνη περιοχή που η εταιρεία KORANTINA HOMES αναπτύσσει τις δραστηριότητές της. Το Soho Resort το οποίο βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο δεσπόζει ήδη της περιοχής και αποτελεί το πρώτο και υψηλότερο κτίριο στην Πάφο.

Βρίσκεται στην πιο προνομιακή περιοχή της πόλης της Πάφου, στην καρδιά της τουριστικής Κάτω Πάφου και αποτελείται από δύο υπερπολυτελέστατους πύργους 15 και 16 ορόφων καθώς και 20 επαύλεις μοναδικής αισθητικής που θα φέρουν βεβαίως τη σφραγίδα της εταιρείας.

Ο ένας πύργος αποτελείται απο οικιστικές μονάδες διαμερισμάτων με θέα τη θάλασσα και φυσικά το εμβληματικό Μεσαιωνικό Κάστρο και ο δεύτερος πύργος έχει ήδη αδειοδοτηθεί για να γίνει ένα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο.

Το Soho Resort είναι το πρώτο τέτοιου είδους έργο που έχει αδειοδοτηθεί στην Πάφο, στο οποίο θα κατασκευαστούν τα υψηλότερα κτίρια της πόλης. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία της εταιρείας, τα οικιστικά κτίρια πλαισιώνονται από αριθμό καταστημάτων, εστιατορίων και café, κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, 24ωρη υπηρεσία εξυπηρέτησης, καθώς και από υπηρεσίες καθαριότητας, υπηρεσίες φροντίδας κήπου και πισίνας και υπηρεσίες λιμουζίνας, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη φροντίδα στους ιδιοκτήτες.

4342112439802789 Soho3

 Άλλα έργα της KORANTINA HOMES

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαδικασιών σχεδιασμού και άλλων μεγάλων και μικρότερων έργων, τα οποία βέβαια θα ακολουθήσουν τη φιλοσοφία που θέλει η εταιρεία και η οποία μέχρι στιγμής την δικαίωσε όπως όλα δείχνουν με την αποδοχή και ζήτηση που είχαν οι αναπτύξεις της από σημαντικούς επενδυτές του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ετοιμάζεται στο προσεχές διάστημα να παρουσιάσει στην αγορά ένα ακόμη μεγάλο παραθαλάσσιο οικιστικό resort, τo Royal Bay Resort, το οποίο θα αποτελείται από παραθαλάσσια διαμερίσματα και επαύλεις, καθώς και από club house με την παροχή πεντάστερων υπηρεσιών. Πέρα από τα πιο πάνω μεγάλα έργα, η εταιρεία διαθέτει δεκάδες άλλα μικρότερα έργα, τόσο σε παραθαλάσσιες περιοχές όσο και στο κέντρο της πόλης της Πάφου, τα οποία αφορούν επαύλεις, μεζονέτες, διαμερίσματα και εμπορικές αναπτύξεις.

Στην πόλη της Πάφου έχει αρχίσει η ανέγερση μιας σειράς από πολυτελέστατα οικιστικά εξαώροφα κτίρια τα οποία θα αποτελούνται από πολυτελή διαμερίσματα υψηλής αισθητικής.

Η εταιρεία με τις αναπτύξεις που ολοκλήρωσε και αυτές που έχει στα σκαριά δικαίως θεωρείται πως κατέχει ηγετική θέση στο κυπριακό επιχειρίν αφού κατάφερε να βάλει την Κύπρο με πολύ εντυπωσιακό και εμβληματικό τρόπο σε αγορές όπως της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Ασίας και των χωρών του Αραβικού Κόλπου. Ταυτόχρονα συμβάλει ουσιαστικά στην κυπριακή οικονομία εργοδοτώντας μερικές εκατοντάδες προσωπικό και στηρίζοντας αρκετές αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Πάφο αλλά και στην υπόλοιπη Κύπρο.

Η εταιρεία Korantina Homes και ο ιδιοκτήτης της, Γιώργος Ιωάννου στηρίζουν έμπρακτα τον Αθλητισμό αφού αρκετές ομάδες της Πάφου, με πρώτη και καλύτερη την Πάφο FC έχουν ως κύριο χορηγό τους την εταιρεία.

Πέραν από την Πάφο η εταιρεία στέκει δίπλα σε οργανωμένα σύνολα στο ποδόσφαιρο, την πετόσφαιρα, την ποδηλασία, αθλήματα πυγμαχίας, πολεμικών τεχνών, ακαδημίες, φορείς και ιδιώτες δίνοντας ουσιαστικά οξυγόνο και αιμοδοτώντας τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό σε ολόκληρη την Πάφο.

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα των πιο πάνω δράσεων της εταιρείας Korantina Homes είναι η πλήρης χρηματοδότηση του Διεθνούς Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας Πάφου το οποίο στοίχησε μερικά εκατομμύρια ευρώ καθώς και η κατασκευή του Πάρκου Ανδρέας Στυλιανίδης στη Γεροσκήπου στο οποίο δημιουργήθηκε και το μοναδικό έργο του Ιταλού Καλλιτέχνη, Millo και πάλι με τη πλήρη χρηματοδότηση από την εταιρεία.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μπαράζ ακυρώσεων στις πτήσεις προς Ισραήλ

Taste and Hospitality

Νέα σημαντική διάκριση για το έργο της Πλατείας Ελευθερίας

Taste and Hospitality

Με μεζούρα θα ανοίξουν café, bar και εστιατόρια σε υπαίθριους χώρους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!