Νέα Νεα της Αγορας

Κλείνει προσωρινά η σήραγγα στο δρόμο Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 15/11/2021 – 19/11/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 19:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και την περίοδο 22/11/2021 – 26/11/2021 με κατεύθυνση προς Πάφο, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Εργασίες εγκατάστασης καινούργιων φώτων τροχαίας στη συμβολή των Λεωφόρων Μακαρίου Γ΄ και Κέννετυ, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 11/11/2021, μεταξύ των ωρών 09:30 -14:00, θα διεξάγονται εργασίες για την εγκατάσταση καινούργιων φώτων τροχαίας στη φωτοελεγχόμενη συμβολή των Λεωφόρων Μακαρίου Γ΄ και Κέννετυ στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία στην πιο πάνω συμβολή θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας.

 Εργασίες κατασκευής φρεατίων στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 10/11/2021 μέχρι την Παρασκευή 12/11/2021, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:30,στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής φρεατίων στο έρεισμα από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την Ορμήδεια με κατεύθυνση προς Ορμήδεια.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δήμος Λεμεσού: Σε πλήρη λειτουργία το σύστημα «Ιππόδαμος»

Taste and Hospitality

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια…Η Κύπρος δεν είναι Wall Street

Το Στρατηγικό Σώμα των Ευρωπαίων Ζυθοποιών γιορτάζει την μπύρα στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!