Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Chivas : Εγκαινιάζει νέα συλλογή ουίσκι σε τέσσερα μείγματα

Στη Pernod-Ricard ανήκει το brand Chivas Brothers το οποίο ξεκίνησε μια σειρά τεσσάρων δεκατριών ετών ουίσκι ως μέρος μιας νέας παγκόσμιας συλλογής.

Η συλλογή Chivas Extra 13 αναμιγνύει την κληρονομιά της Scotch με γευστικά βαρέλια.

Κάθε βαρέλι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής ουίσκι συμβάλλει στον δικό του μοναδικό συνδυασμό, παρέχοντας τέσσερις διαφορετικές νότες γεύσης: ισπανικό Spanish Oloroso Sherry, Caribbean Rum, American Rye, and Mexican Tequila.

Σύμφωνα με το brand , η νέα συλλογή εμπνέεται από τους ιδρυτές James και John Chivas που εισήγαγαν ρούμια, εξωτικά μπαχαρικά και πολυτελή είδη διατροφής από όλο τον κόσμο στο εμπορικό τους κέντρο στο 13 King Street, Aberdeen.

Με τη διαδικασία ωρίμανσης του δοχείου, ο Oloroso Sherry Cask λέγει ότι παρέχει ένα πλουσιότερο φινίρισμα, με συμβουλές γλυκών ώριμων αχλαδιών σε σιρόπι, καραμέλα βανίλιας, γλυκά κανέλλας και αμύγδαλα.

Η ποικιλία ρούμι, εν τω μεταξύ, προσφέρει ένα γλυκό φινίρισμα με πλούσιες γεύσεις πορτοκαλιού, μαρμελάδας βερίκοκου και μελιού που αντισταθμίζεται από ζεστές και πικάντικες γεύσεις κανέλας.

Η αμερικανική σίκαλη συνδυάζει τις γεύσεις του γλυκού πορτοκαλιού και της κρεμώδους σοκολάτας γάλακτος, ενώ ο επιλεκτική βαρελίσια τεκίλα προσφέρει ίχνη γκρέιπφρουτ και ανανά.

Ο Sandy Hyslop, διευθυντής της ανάμειξης στο Chivas, δήλωσε: “Η συλλογή Extra 13 αντιπροσωπεύει μια νέα επικράτεια για το Chivas καθώς συνεχίζουμε να ανοίγουμε τον κόσμο του Scotch whiskey σε νέα ακροατήρια και νέες εμπειρίες.

“Στο Chivas πιστεύουμε ότι η ανάμιξη είναι καλύτερη – και πουθενά δεν είναι πιο εμφανής από ό, τι με τη νέα συλλογή μας, η οποία συνδυάζει εξαιρετική ποικιλία ουίσκι, εμπνευσμένη από τη διεθνή γκάμα γεύσεων.”

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε επιλεγμένες αγορές, ενώ το Chivas Extra 13 Rum Cask θα διατίθεται από τον Ιούλιο αποκλειστικά μέσω ταξιδιωτικών καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Related posts

«Τρίζουν» οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού – Ελλείψεις στα πάντα, από πρώτες ύλες μέχρι αυτοκίνητα

Taste and Hospitality

«Έλα τα κλειδιά Πρόεδρε. Τί να τα κάνω εγώ;»

«Έχω μια λιγούρα…»: Θρεπτικές λύσεις για να μην το ρίξουμε στο φαΐ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!