Back of the House (BOH) Διοίκηση

Ο Κύπριος διορατικός «Healer» που συμβουλεύει επιχειρηματίες

Τον είδαμε πολλές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές να συμβουλεύει κόσμο θεραπευτικά πως να λειτουργεί στην καθημερινότητα του και πως να προσέχει τις παγίδες στις προσωπικές του σχέσεις. Με έκπληξη ακούσαμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Ερρίκος Αλτενμπουρκερ διαισθητικός ενεργειακός θεραπευτής συμβουλεύει επιχειρηματίες διαισθητικά στα μελλοντικά τους πλάνα με μεγάλη επιτυχία.

 Τον ρωτήσαμε πως μπορεί να λειτουργήσει αυτό και με ποιο τρόπο γίνεται, κάτι διαφορετικό και άγνωστο για τα κυπριακά δεδομένα. «Ο τρόπος δουλειάς που αφοσιώθηκα τα τελευταία δύο χρόνια με ευχαριστεί πάρα πολύ και μου δίνει αρκετή δύναμη στο να βοηθώ επιχειρηματίες στα μελλοντικά τους σχέδια ή deals που πρόκειται να κάνουν και θέλουν να επιτύχουν», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Μέχρι τώρα έχω στήριξη άτομα με επιχειρηματικές δραστηριότητες σε Κύπρο και εξωτερικό που ασχολούνται με δημοπρασίες ακινήτων, εμπόριο στρατιωτικού υλικού, δικηγόρους, μαγαζάτορες νυχτερινών κέντρων, αρχιτέκτονες και άλλες πολλές ιδιότητες.

 Πολλοί θα έχουν την μεγάλη απορία πως γίνεται κάποιος με διορατική και διαισθητικά χαρίσματα να μπορεί να το κάνει αυτό. Θα θέλαμε να μας το εξηγήσετε.

Πολύ απλά: Έρχονται σε επικοινωνία μαζί με αυτούς τους ανθρώπους πάω στον χώρο τους συζητούμε τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και βλέπω διαισθητικά αν αυτά που θέλουν να κάνουν θα γίνουν ή όχι και από εκεί και πέρα αν είναι θετικό αρχίζει μια προεργασία από εμένα να δω κάποια πράγματα πχ ποτέ θα ολοκληρωθούν οι δουλειές πως και πως πρέπει ακριβώς να κινηθούν οι επιχειρηματίες για να φτάσουν στον στόχο τους. Είναι μια καθημερινή εργασία με συχνή επικοινωνία με τους ανθρώπους που στηρίζω για να βλέπω πως έχουν κινηθεί κάθε μέρα και τι πρέπει να περιμένουν και τι βλέπω εγώ διαισθητικά για να προχωρούμε βήμα -βήμα. Ένας άλλος τρόπος συνεργασίας είναι να πηγαίνω στις επιχειρήσεις τους να διαισθάνομαι τι πρέπει να αλλάξουν ποιοι υπάλληλοι τους λειτουργούν λάθος και τους προτείνω λύσεις, συνάμα κάνω ενεργειακούς καθαρισμούς στο χώρο ώστε να φύγουν οι παλιές ενέργειες και να ξεκινήσουν νέες ενέργειες με θετικά αποτελέσματα αυτός ο τρόπος δουλειάς είναι πιο δύσκολος γιατί πηγαίνω καθημερινά στο χώρο τους κάνεις συνέχεια αλλαγές κάποιοι άνθρωποι αναγκάστηκα θα δυσαρεστηθούν γιατί πρέπει να αλλάξουν πόστα εργασίας.

Άρα όλα λειτουργούν step by step με σωστούς μεθόδους πειθαρχία και με οδηγό τα δικά σας χαρίσματα.    

Ακριβώς.

Οι επιχειρηματίες σας εμπιστεύονται στα ρίσκα που παίρνουν;

 Θα σου απαντήσω πολύ απλά, «απόλυτα», γιατί συνέχεια τους αποδεικνύω καθημερινά ότι αυτά που λέω έχουν αρκετή λογική και αυτά που διαισθάνομαι και βλέπω για το παρακάτω ισχύουν και πραγματοποιούνται ένα 90%.  Σαν άτομο έχω λογική, πειθαρχία και αφοσιώνομαι επαγγελματικά στους στόχους τους σαν να είναι δικές μου επιχειρήσεις. 

Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Έχετε συνεργαστεί και με άτομα από Αγγλία, Κίνα, Ρωσία;

Σωστά γνωρίζεται. Εκτός από κύπριους επιχειρηματίες έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες για να συναντήσω ανθρώπους που ήθελα να βοηθήσω.

Τα χαρίσματα σας ακούγονται πολύ όμορφα. Κυλούν όμως «ομαλά»;

Δεν είναι ακριβώς έτσι δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή μέχρι να καταλάβω ποια είναι τα χαρίσματα μου, μέχρι να τα ισορροπήσω και να μάθω να τα λειτουργώ σωστά γιατί όταν έχεις να στηρίξεις ανθρώπους πρέπει πριν ανοίξεις το στόμα σου να τους συμβουλεύει να είσαι πολύ σίγουρος για αυτά που θα πεις και μέχρι τώρα νομίζω τα πηγαίνω πολύ σωστά και σοβαρά.Θα συνεχίσω να συμβουλεύω κόσμο γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και τους ανθρώπους που συνεργάζομαι γι’ αυτό το λόγο πήρα την μεγάλη απόφαση να αποσυρθώ από την προηγούμενη μου εργασία στον χώρο της τηλεόρασης όπου ήμουν για 16 χρόνια και να αφοσιωθώ πλήρως σε αυτό που κάνω και νιώθω θα συνεχίσω να το κάνω για πολλά χρόνια γιατί αυτό «ΝΙΩΘΩ».

Related posts

4+1 ικανότητες ενός επιτυχημένου διευθυντή ξενοδοχείου

Taste and Hospitality

Γιώργος Κασσιανός: Ετοιμάζεται η Κύπρος για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Οινοχόων

Γιατί τα brands θέλουν να δημιουργήσουν την εικόνα της μάρκας που νοιάζεται

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!