Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Κινήσεις ματ για θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος – Λύσεις από τον Δημήτρη Ρούσο

Aπό τις αρχές του Φλεβάρη και μετά από κάποιες ιατρικές αναλύσεις που έκανα καθώς ανήκω σε ευπαθή ομάδα, τα αποτελέσματα έδειξαν μια υγιή γυναίκα. Παρ’ όλα αυτά ο γιατρός μου πρότεινε να αρχίσω το περπάτημα, αφού το γυμναστήριο έπρεπε να περιμένει λίγο ακόμη και να συνεχίσω τις πολυβιταμίνες.

“Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα μειώνει την ικανότητα του σώματος να καταπολεμά όλα τα είδη ασθενειών, από το απλό κοινό κρυολόγημα μέχρι τον καρκίνο. Ένας οργανισμός με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιο ευάλωτος σε μολύνσεις και ασθένειες. Στη συνέχεια οι λοιμώξεις και οι νόσοι προκαλούν περαιτέρω βλάβες στο σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα”, λένει οι ειδικοί.

Το άγχος μου ήταν τεράστιο, αφού πλέον ο στόχος μου ήταν να έχω ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.  Σε «συνδυασμό» με το χτύπημα του φονικού ιού COVID-19, άνηκα πλέον στην «παρανοϊκή» ομάδα του πληθυσμού (εύχομαι να είμαστε λίγοι) που μετά από google, έβαζα στον οργανισμό μου ότι πιο ισχυρό υπήρχε…Άρχισα να μασάω μαϊντανό, να πίνω 5 ποτήρια τσάι τσουκνίδα και χαμομήλι, βάμμα γαϊδουράγκαθου, να μασουλάω χαρούπια, να πίνω 2 λίτρα νερό, να τρώω έξι σκελίδες σκόρδο με ένα σφηνάκι ζιβανία! Δεν χρειάζεται να επεκταθώ για να καταλάβετε πως μπορεί ως μονάδες όλα αυτά  να βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά στο σύνολο τι ζημιά  έκαναν στον οργανισμό μου.

 Και τελικά, κατάλαβα (ευτυχώς όχι πολύ αργά) ότι σημασία  δεν έχει  τι τρώμε αλλά τι απορροφούμε ως οργανισμοί για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Στο «δρόμο» μου θα βρεθεί  ο Δημήτρης Ρούσος [Forever Business Owner], ο οποίος με απλά λόγια μου εξήγησε πως «καλή η προσπάθεια μου», αλλά δεν χρειάζεται να «ταλαιπωρούμε» άλλο. Έτσι μέσα σε λίγες μέρες και αφού ακολούθησα τις οδηγίες που μου έδωσε ένοιωσα τον οργανισμό μου πιο υγιείς, «χαρούμενο» και αποφορτισμένο κυρίως από το στρες….

Μετά την εξάπλωση του ιού ανά το Παγκόσμιο και ανακήρυξη του COVID-19 σε πανδημία, ζήτησα από τον κ. Ρούσο να μας δώσει κάποιες συμβουλές μέσω μιας συνέντευξης.

Θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες καθημερινές συμβουλές και συνήθειες που μπορούμε να υιοθετήσουμε ούτως ώστε να βοηθήσουμε στην πρόληψη αλλά και θωράκιση απέναντι στις ιώσεις.

Φυσικά. Υπάρχουν τρόποι πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην πρόληψη δημιουργώντας μια πολύ γερή ασπίδα γύρω μας με σκοπό πάντα να έχουμε μια πολύ καλή θωράκιση απέναντι στις ιώσεις.

Πριν απαντήσω στο ερώτημα σας θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα για τους ιούς. Εμείς σαν άνθρωποι έχουμε το λεγόμενο DNA. Ένας ιός είναι ιός RNA και ουσιαστικά τι κάνει; Μπαίνει μέσα στον οργανισμό μας σαν εισβολέας απρόσκλητος όπως μπαίνει ένα απρόσκλητος επισκέπτης στο σπίτι μας. Και πολύ απλά θα κάτσει στην καρέκλα μας, στον καναπέ μας, θα ανοίξει το ψυγείο και θα φάει το φαγητό μας, θα κάνει μπάνιο στο μπάνιο μας, θα κοιμηθεί στο κρεβάτι μας δηλαδή θα χρησιμοποιήσει τα δικά μας πράγματα προς δικό του όφελος χωρίς καν να μας ρωτήσει. Και μετά θα σηκωθεί να φύγει. Εμείς όμως δεν ξέρουμε πως θα είμαστε και τι απώλειες θα έχουμε μετά που θα φύγει.

Άρα εμείς τι θα πρέπει να κάνουμε; Θα πρέπει να μην του ανοίξουμε και να μην τον δεχτούμε μέσα στο σπίτι μας και ο μόνος τρόπος είναι να έχουμε μια πολύ καλά θωρακισμένη πόρτα ώστε να μην μπορεί να ανοίξει.

  • Το πρώτο και κύριο είναι η υγιεινή διατροφή. Χρειαζόμαστε να τρώμε τις σωστές τροφές ώστε να έχουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να έχει καλή υγεία.
  • Άσκηση και όσο γίνεται στην φύση. Ειδικά αυτό τον καιρό τα γυμναστήρια δεν είναι ότι καλύτερο γιατί υπάρχει πάντα κόσμος και επίσης υπάρχει και οδηγία να μην βρισκόμαστε σε πολυσύχναστους χώρους. Άρα τι πιο ωραίο να βγούμε έξω στην φύση, να πάρουμε καθαρό αέρα, να γυμναστούμε, να περπατήσουμε και να τεντωθούμε.
  • Να αερίζουμε τους χώρους μέσα στους οποίους βρισκόμαστε. Το σπίτι μας, η κρεβατοκάμαρα μας και το γραφείο μας. Ο αέρας πρέπει να ανανεώνετε το οξυγόνο και όχι μόνο όταν έχουμε θέματα με τους ιούς αλλά συνέχεια.
  • Να ξεκουραζόμαστε αρκετά. Ο καθένας μας μπορεί να υιοθετήσει τις δικές του συνήθειες. Δεν είναι ότι το θέτουμε σαν κανόνα αλλά η ξεκούραση, η ανάπαυση είναι ένα πολύ καλό όπλο για να κτίσουμε ένα πολύ καλό και γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Και ο καλός ύπνος είναι εκείνος που όταν ξυπνήσουμε νιώθουμε ξεκούραστοι.
  • Διαχείριση του στρες. Δηλαδή ο τρόπος που περνάμε εμείς μέσα στο μυαλό μας όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αυτό που μειώνει ή αυξάνει το στρες. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί χαμηλώνει το ανοσοποιητικό και είμαστε επιρρεπείς στις διάφορες ιώσεις και όχι μόνο. Απλά σκεπτόμενοι ότι είναι για την υγεία μας τότε η διαχείριση του θα πρέπει να αλλάζει. Γιατί στην τελική η υγεία μας δεν κοστολογείτε. Είναι ένα ακριβό αγαθό και πρέπει να την σκεφτόμαστε αλλά και να της φερόμαστε ανάλογα.
  • Η ενυδάτωση μας. Άλλο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Ένας πολύ καλά ενυδατωμένος οργανισμός βοηθά στην σωστή λειτουργία του ουροποιητικού μας συστήματος που είναι ένα από τα συστήματα μας που αποβάλει τοξίνες, βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου, έχουμε ένα όμορφο δέρμα, σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού αλλά και του νευρικού μας συστήματος.

Τι συμπληρώματα θα μας προτείνατε έτσι για να ενισχύσουμε ή καλύτερα να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας μέσα από την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η Forever Living Products;

Ένα από τα πιο σημαντικά που θα πρότεινα σχετικά με τα συμπληρώματα είναι πως απορροφούνται από τον οργανισμό, αν έχουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και αν είναι φυσικά προϊόντα. Αυτά τα στοιχεία και άλλα πολλά τα συναντάμε στα συμπληρώματα της Forever Living.

  • Χυμός Αλόης. Ο Forever Aloe Vera Gel περιέχει 99,7% ζωντανό φυσικό χυμό αλόης. Και τι εννοώ ζωντανό φυσικό χυμό αλόης; Δεν είναι βρασμένος, δεν είναι αναμεμειγμένος με καμία άλλη γλυκαντική ουσία για να βελτιώνει την γεύση και η σταθεροποίηση του γίνετε με φυσικούς σταθεροποιητές όπως μας τους προσφέρει η φύση. Επίσης η περιεκτικότητα του σε ακεμανάνη είναι η πιο ψηλή που μπορείς να βρεις σε χυμό αλόης εκεί έξω που είναι μια από τις πιο δυνατές ουσίες που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό. Το Aloe Berry που περιέχει επιπλέον cranberries και μήλο που βοηθά για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα, στην θωράκιση του οργανισμού αλλά και υγιές δέρμα.
  • Χυμός Aloe Peaches [ροδάκινο] που έχει απίστευτη γεύση που τον συστήνουμε και για τα παιδάκια.

Στη βοτανοθεραπεία χαρακτηρίζεται σαν ένα «βότανο θαύμα». Επίσης, όλα τα θρεπτικά συστατικά του που υπάρχουν [βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα, φυτικές στερόλες, αντιοξειδοτικά] είναι στην κατάλληλη αναλογία για να είναι βιοδιαθέσιμα δηλαδή να μπορεί ο οργανισμός να τα προσλαμβάνει και να τα χρησιμοποιεί στο μέγιστο προς όφελος του.

  • Μια άλλη πολύ καλή επιλογή ειδικά για όσους δεν καταναλώνουν επαρκή φρούτα και λαχανικά είναι το Forever Supergreens. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που καλύπτει πλήρως την συνισταμένη δόση αυτής της βιταμίνης αλλά περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και μαγνήσιο. Επίσης έχει σπόρους σταφηλιού, πράσινο τσάι, coji berries, σκόνη από φύλα αλόης και περισσότερα από 20 σούπερ τροφές σε φρούτα και λαχανικά όπως σπανάκι, μπρόκολο, κέιλ, κριθάρι, σπιρουλίνα. Επίσης με αυτούς τους συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών μπορεί να εξισορροπήσει το ph του στομαχιού και του εντέρου.
  • Βιταμίνη C [Absorbent C] που συνδυάζεται με παπάγια, μέλι και πίτουρο της βρώμης για την μέγιστη απορρόφιση από τον οργανισμό. Είναι πολλάπλα τα οφέλη από τον οργανισμό, στην επιδερμίδα και στους συνδετικούς ιστούς. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και περιέχει βιοφλαβονοειδή που επίσης βοηθούν στην μέγιστη απορρόφιση.

Και μετά πάμε σε πολυβιταμίνες για μικρούς και μεγάλους.

  • Το Forever Kids για τα παιδιά. Με μια υπέροχη γεύση σαν σταφύλι περιέχει τα φυτοθρεπτικά συστατικά: σταφύλι, πιπεριά, ντομάτα, φράουλα, cranberry, acaiberry, μαγγούστα, ρόδι, gojiberry, blueberry, μπρόκολο, σπανάκι, λάχανο, παντζάρι, καρότο, μήλο, ασερόλα, κουνουπίδι, κρεμμύδι. Μέσα από όλα αυτά τα φρούτα και λαχανικά προκύπτουν οι βιταμίνες: Α, Β2, Β5, Β6, Β12, C, D, E, Βιοτίνη, φυλλικό οξύ, Νιασίνη και τα μεταλλικά στοιχεία: Ασβέστιο, Χαλκός, Μαγγάνιο, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος, Σίδηρος. Ότι πιο πλούσιο για τα παιδάκια αλλά και με την μέγιστη απορρόφηση στον οργανισμό.
  • Το Forever Daily που περιέχει 55 θρεπτικά συστατικά [βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία]. Αυτή η πολυβιταμίνη της Forever Living έχει μια ιδιαιτερότητα. Έχει επικάλυψη από πολυσακχαρίτες αλόης που βοηθούν στην μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: https://web.facebook.com/foreverhealthandbeauty

Related posts

Σαμπάνια: Αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή…είναι και η ιστορία της

Taste and Hospitality

Ξεκινούν το «ταξίδι» σε τρίτες χώρες τα κρασιά των Επτανήσων

Taste and Hospitality

Παξιμάδι: Tα κομμάτια του άρτου «δυο φορές ψωμί»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!