Νέα Νεα της Αγορας

Τα Mikel Coffee δίπλα στους νοσηλευτές – Διάταγμα για επίταξη γιατρών και νοσηλευτών

Κίνηση  σεβασμού και ένδειξη εκτίμησης από «Mikel Coffee Company Cyprus» προς τους Νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν αυτές τις δύσκολες μέρες. Tα Mikel Coffee σε συνεργασία με το Taste and Hospitality για τις επόμενες ημέρες θα προφέρoυν καφέ στους νοσηλευτές στα Νοσοκομεία Αμμοχώστου, Λεμεσού, Πάφου.

«Η αφοσίωσή μας στη δουλειά, η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε έχουν καταστήσει τα MIKEL μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καφεστίασης», αναφέρει στην επίσημη σελίδα της εταιρίας. Μόνο που τώρα αγαπημένοι θα πρέπει να προσθέσετε ότι σ’ αυτές τις δύσκολές ώρες που περνάει η χώρα μας, είστε δίπλα στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού – τους νοσηλευτές.

Με ρίσκο την ανθρώπινη ζωή, χωρίς τα απαραίτητα μέσα, προσπαθούν να σώσουν μαζί με τους ιατρούς ανθρώπινες ζωές. Τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς που δεν έχουν κανένα πάρε – δώσε με κυβερνητικές οργανώσεις, διαδικασίες και γραφειοκρατία, δώσαμε μαζί τα χέρια ενώνοντας τις δυνάμεις μας για να αντέξουν οι άνθρωποι αυτοί τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν.

Και ναι, κάποια πράγματα ήταν off the record και δεν θα τα αναφέρω γιατί τα εύσημα πρέπει να δοθούν μόνο στους νοσηλευτές. Αυτό που οφείλω να αναφέρω είναι ότι χρειάστηκε ένα λεπτό και κάτι δευτερόλεπτα για να πάρουμε το «είμαστε μέσα, θα στηρίξουμε».

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στην Κύπρο έφτασε τα 75 (μέχρι 20/3/20) επιβεβαιωμένων κρουσμάτων την ώρα που η προσοχή στρέφεται στα κρατικά νοσηλευτήρια που πλήττονται από τον ιό.

Στο μεταξύ ο Υπουργός Υγείας εξέδωσε διάταγμα για επίταξη γιατρών και νοσηλευτών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και αναχαίτισης της εξάπλωσής του.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αποχώρησή από τη Βαλτική αλλά και από την Μαύρη Θάλασσα μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας

Taste and Hospitality

Ανοίγει η εστίαση 1η Μαρτίου – Την ερχόμενη Πέμπτη το πλάνο των νέων χαλαρώσεων

Taste and Hospitality

Έστειλαν τουρίστες στις ελεύθερες περιοχές γιατί τα κατεχόμενα είναι… κατάμεστα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!