Νέα Νεα της Αγορας

Οι μηχανές αυτόματης πώλησης παραμένουν ασφαλείς

Ο σύλλογος – ο οποίος εκπροσωπεί τις διεθνείς εταιρείες πώλησης καφέ, μεταξύ των οποίων οι Selecta, Lavazza και Crane, δήλωσε ότι οι χειριστές και οι τεχνικοί των αυτόματων πωλητών έχουν εφαρμόσει μέτρα που εξασφαλίζουν ότι τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης παραμένουν υγιεινά, συμπεριλαμβανομένου του εντατικού καθαρισμού και απολύμανσης επιφανειών όπως τα κουμπιά.

Επιπλέον, η ένωση έχει εκδώσει οδηγίες στους καταναλωτές για να εξασφαλίσει ότι οι αυτόματοι πωλητές παραμένουν μια υγιεινή πηγή τροφίμων και ποτών.

Αυτό περιλαμβάνει μια υπενθύμιση για τους καταναλωτές να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν αγγίξουν τα κουμπιά σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης. λέγοντας στους καταναλωτές να μην βήξουν ή να φτερνίσουν σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης. να διατηρούν απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου μεταξύ τους και με άλλους καταναλωτές και να συμβουλεύουν τους καταναλωτές να επιλέγουν ένα κύπελλο μιας χρήσης σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο για να εξασφαλίσουν ότι οι διανεμητές ποτών παραμένουν υγιεινοί.

Μια δήλωση που δημοσίευσε η EVA δήλωσε: “Η διάδοση του κορωναϊού προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα στους καταναλωτές και τους πελάτες και θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι οι μηχανές αυτόματης πώλησης είναι ένας αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος για να προμηθευτείτε τρόφιμα και ποτά.

“Οι χειριστές μηχανών αυτόματων μηχανημάτων, τα υλικά συμπλήρωσης και οι τεχνικοί τοποθετούν την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων ως κορυφαίες προτεραιότητες στην καθημερινή τους υπηρεσία και εκπαιδεύονται τόσο στην προσωπική υγιεινή όσο και στην προστασία από λοιμώξεις.

“Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης για την υγεία, οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν επίσης θεσπίσει μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι η απολύμανση των επιφανειών της μηχανής θα πραγματοποιείται όσο το δυνατόν ταχύτερα”.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αποκτά αμφιθέατρο του €1,8 εκατ. ο Δήμος Αγίου Δομετίου

Taste and Hospitality

Δήμος Παραλιμνίου: Κρεβατάκια σε ξύλινους διαδρόμους για ΑΜεΑ

Taste and Hospitality

Μεξικάνικο και να… καίει: 7.000 δολάρια για ένα τάκος!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!