Εφοδιαστική Αλυσίδα

#επιΜένουμεΜαζί: Στηρίζουμε τους μικρούς παραγωγούς της Κύπρου

Oι μικροί παραγωγοί της Κύπρου, που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια, ως γνωστόν, παράγουν καταπληκτικά προϊόντα. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή έχουν αποκλειστεί από τις αγορές και δεν έχουν τρόπο πρόσβασης να τα διοχετεύσουν. Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, αφουκραζόμενο το πρόβλημά τους, ξεκινά μια εκστρατεία για την υποστήριξη μιας μεγάλης ομάδας συμπολιτών μας που έχει πληγεί από την καραντίνα, στην οποία μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ με τον τρόπο σου.

Η ΑΚΤΗ, εδώ και 5 χρόνια, έχει αναπτύξει την πλατφόρμα μικρών επιχειρήσεων της Κύπρου, με την ονομασία Green Cluster, η οποία σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο μικρών επιχειρήσεων της Κύπρου, με 380 μέλη.

Έχοντας ως βάση αυτή την πλατφόρμα, η ΑΚΤΗ ξεκινά μια προσπάθεια να φέρει σε επαφή τους «αποκλεισμένους» καταναλωτές με τους «αποκλεισμένους» μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι δυστυχώς βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν έχουν τον τρόπο να διοχετεύσουν τα υπέροχα, κατά τα άλλα προϊόντά τους, όπως μέλι, χαλούμια, τυριά, χαρουπόμελο, τραχανάς, ραβιόλες και λάδι.

Εδώ όμως είναι που έρχεται ο καθένας από εμάς. Μέσω της πλατφόρμας της ΑΚΤΗΣ, Green Cluster, καθώς και απ’ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της (Facebook και Instagram),  θα γνωρίζεις καθημερινά 2-3 παραγωγούς. Ανάλογα με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον παραγωγό που βρίσκεται πιο κοντά στον τόπο διαμονής σου και να διευθετήσετε ανάλογα έναν τρόπο για να γίνει η διανομή και να φτάσει στο σπίτι σου.

Παράλληλα, η ΑΚΤΗ, με τη σειρά της, θα επικοινωνήσει με διάφορες εταιρείες διανομής, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση. Αν είσαι σε θέση να βοηθήσεις σε αυτό το κομμάτι, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ΑΚΤΗ.

https://www.facebook.com/akti.cy/

Ακόμη και η πιο μικρή βοήθεια, είναι μεγάλη! Ο καθένας από εμάς, μπορεί να βοηθήσει να στηθεί αυτό το δίκτυο αλληλοϋποστήριξης. Η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν σημαίνει να κλειστούμε στο καβούκι μας και να μιζεριάσουμε.

Eπιμέλεια:mylife/ΑΚΤΗ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

    

Related posts

Φιάλη ουίσκι πουλήθηκε για 437.500 $

Taste and Hospitality

Πώς παράγεται ο καφές «ντεκαφεϊνέ»;

Taste and Hospitality

Κύπριος αγόρασε νησί στην Ιρλανδία – Ήταν πρόξενος…Το μοναδικό βίντεο με αναφορά σ’αυτόν

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!