Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Foodsaver Stores: Ότι τραβάει η όρεξή σας και με υπηρεσία online delivery (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα τον Μάιο του 2011 το κατάστημα τροφίμων Foodsaver στον Άγιο Ανδρέα στην Λευκωσία, ομολογώ πως ήμουν κάπως διστακτική μάλλον γιατί τότε δεν είχα γνωρίσει τι ακριβώς βρίσκεται εντός του καταστήματος, δεν γνώριζα την μεγάλη γκάμα φαγητών που υπάρχουν αλλά κυρίως πόσο εύκολα μπορεί να λύσει τα χέρια μιας οικογένειας αλλά και ενός ανθρώπου που μένει μόνος στο σπίτι. Επιλογές από φρέσκα κρεάτα, θαλασσινά και λαχανικά, Vegan προϊόντα, έτοιμα γεύματα,παγωτά, κομμένα κρεμμύδια, γύρους από κοτόπουλο και σουβλάκι, πίτσες και άλλα τόσα.

Η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Foodsaver δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητά τους, προσφέροντας ένα βολικό, άνετο και φιλικό περιβάλλον όπου το έμπειρο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει στη επιλογή κατάλληλων προϊόντων, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξεχωριστών προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Η ποιότητα των προϊόντων μας σφραγίζεται καθώς οι σωστές αλυσιδωτές διαδικασίες μεταφοράς και επεξεργασίας τηρούνται πάντα στο έπακρο. Με σωστές εγκαταστάσεις και ελεγχόμενη θερμοκρασία μετακίνησης και αποθήκευσης των προϊόντων, διασφαλίζουμε την φρεσκάδα και τη ποιότητα των κατεψυγμένων και ξηρών τροφών.

Η εταιρία μας είναι αναγνωρισμένη με τις πιστοποιήσεις HACCP και ISO 22000 οι οποίες έχουν άμεσο ρόλο στην σωστή μεταχείρηση των προϊόντων από την στιγμή που καταφθάνουν στο λιμάνι μέχρι την στιγμή που θα παραδοθούν στο πιάτο σας.

Κίνηση ματ από την ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd

Τα Foodsaver ανήκουν στην εταιρεία – ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd (Η ipH δραστηριοποιείται στον τομέα των FMCGs από το 1981, με ιδρυτή τον Τάκη Φωτιάδη και υιούς Ιάκωβο και Μάριο Φωτιάδη. Σήμερα η ipH διοικείται από τον Ιάκωβο και τα τρία παιδιά του Μαργαρίτα, Χλόη και Χρίστο. Η εταιρεία  iph προσβλέποντας στη συνεχή εξέλιξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, η ipH το 2011, δημιούργησε με επιτυχία την αλυσίδα τροφίμων Foodsaver, που προσφέρουν άρτια εξυπηρέτηση και μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά, επώνυμα προϊόντα, με ειδίκευση στα κατεψυγμένα τρόφιμα.)

Σήμερα υπάρχουν 9 καταστήματα και ηλεκτρονικό κατάστημα (online delivery with Foody):

  • Λευκωσία – Κατάστημα Αγίου Ανδρέα; Κατάστημα Αγλαντζιάς; Κατάστημα Λακατάμιας; Κατάστημα Λατσιών; Κατάστημα Μακεδονίτισσα; Κατάστημα Στροβόλου
  • Λεμεσός – Κατάστημα Γερμασόγειας; Κατάστημα Χαλκούτσας
  • Λάρνακα – Κατάστημα Φανερωμένης

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας των καταστημάτων

Γνωρίζω τα μικρά ονόματα των συνεργατών του καταστήματος που με εξυπηρετούν: Συμβουλές, tips, για μενα και τα παδιά μου. Αυτό τα λέει όλα: Ανθρωποκεντρικός ο χαρακτήρας στα foodsavers. Η εταιρεία, με συνέπεια και αφοσίωση στο όραμά της για αναβάθμιση της αντίληψης για τα καταστήματα κατεψυγμένων και την ποιότητα προσφοράς, επένδυσε περαιτέρω σε μια καταρτισμένη ομάδα προσωπικού. Τα καταστήματα στελεχώθηκαν με άτομα πρόθυμα και καλά εκπαιδευμένα ώστε να προσφέρουν προσωπική εξυπηρέτηση και προϊoντική γνώση. Τα στελέχη ενθαρρύνονται να δώσουν προσοχή σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και να προσδιορίσουν τυχόν δυνητικές ανάγκες ή επιθυμίες που μπορεί να έχουν. Ταυτόχρονα και καθώς η σωστή πληροφόρηση προϊόντων αποτελεί βασικό στοιχείο της εξυπηρέτησης των πελατών,  καλούνται να αποδείξουν καθημερινά ότι τα προϊόντα κατάψυξης και ψύξης μπορούν να αποτελέσουν ασφαλή και υγιεινή λύση για το καθημερινό γεύμα, διασφαλίζοντας τη φρεσκάδα του νωπού φαγητού. Χάρι στην βαθιά γνώση των προϊόντων εκπαιδεύουν με αυτό τον τρόπο και τους καταναλωτές για τα οφέλη των φρέσκο-πακεταρισμένων προϊόντων και τη διασφάλιση ποιότητάς τους, αλλάζοντας σταδιακά αλλά και σταθερά την εσφαλμένη εντύπωση για την κατηγορία της συγκεκριμένης αγοράς.

Mια καινοτομία που θα σας ξετρελάνει!

Η ιδέα που κρύβουν οι ψησταριές Big Green Egg, πάει χρόνια πίσω, κοντά στον 3ο αιώνα. Ένα είδος πήλινης ψησταριάς με την ονομασία ‘’kamado’’ είχε εμφανιστεί στην Ιαπωνία. Το ‘’kamado’’ προέρχεται από την λέξη ‘’mushikamado’’ σύνθετη από τις λέξεις ατμός (mushi) και φούρνος (kamado) και η χρησιμότητα αυτού ήταν κυρίως το μαγείρεμα ρυζιού σε ατμό με σχήμα θολωτό.

Τεχνολογία

Η αποτελεσματικότητα της ιδέας της θολωτής ψησταριάς οφείλεται στο σχήμα και στη ροή του αέρα μέσα στη ψησταριά. 
Οι Big Green Egg κατασκευάζονται από υψηλής ανθεκτικότητας κεραμικό με αντοχή θερμοκρασιών μέχρι και 650⁰C και η εξωτερική του στρώση προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες. Οι σημερινές Big Green Egg είναι κατασκευασμένες από κεραμικό υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες που αναπτύχθηκαν για διαστημικά προγράμματα της ‘’NASA’’, ικανές να αντανακλούν την θερμότητα. 
Θετικό είναι επίσης πως για το ψήσιμο χρησιμοποιούνται ξυλοκάρβουνα, μια οικονομική λύση που διατηρεί ή προσθέτει γεύση στο φαγητό σας. 
Λόγω της κατασκευής τους, το καθάρισμά των Big Green Egg είναι παιχνίδι καθώς μετατρέπουν το κάρβουνο σε στάχτη η οποία αφαιρείται εύκολα από ένα σημείο στο κάτω μέρος τους. 

Τα οφέλη 

Οι ψησταριές Big Green Egg ξεχωρίζουν για τα μοναδικά οφέλη: 

Ευκολία στη χρήση – Η θερμοκρασία ψησίματος μπορεί να επιτευχθεί σε μονάχα 15 λεπτά. Τα κεραμικά τοιχώματα διατηρούν την θερμοκρασία σε κυκλοφορία εσωτερικά. 

Πολυχρηστικότητα – Η χρησιμότητά των Big Green Egg είναι πολλαπλή καθώς συνδυάζουν την τέχνη του καπνιστού, του γκριλ και του φούρνου σε ένα ‘’αυγό’’!  

Ασφάλεια – Η ευκολία της χρήσης και η όλη δομή τις καθιστά ασφαλής στην χρήση. 

Αντοχή – Μπορεί να αντέξουν θερμοκρασίες από μείον 30⁰C έως και πάνω από 400⁰C. Η κεραμική επιφάνειά τους δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. 

Σχεδιασμός – Ευπαρουσίαστες , ξεχωριστές, μοναδικές…

Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη:

Paella royal

Tricolore vegetable fries

Παναρισμένες Γαρίδες

Μίνι Ντόνατς Σοκολάτας

Ψωνίστε online

Τα Foodsaver είναι τα πρώτα καταστήματα του είδους τους στην Κύπρο που δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να πραγματοποιήσει την παραγγελία του online, γρήγορα και εύκολα. Η παραγγελία γίνεται μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Foody (https://foody.com.cy/gr/menu/foodsaver?from_search=true) και παραδίδεται άμεσα, στην πόρτα σας! Η παράδοση γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες 16:00-19:30μμ.
 
Επιπρόσθετα, όσοι πελάτες είναι κάτοχοι της loyalty card θα συνεχίσουν να συλλέγουν τους πόντους τους, καθώς βγάζοντας φωτογραφία την απόδειξή τους και στέλνοντάς της στο [email protected] οι πόντοι προστίθενται από το Foodsaver στον λογαριασμό τους.
 

https://foody.com.cy/gr/menu/foodsaver

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

    

 

Related posts

Γλυκό τριαντάφυλλο Αγρού:Ιστορία, Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

LORDOS PLASTICS»: Εισέρχεται σε μια καινούργια εποχή

Taste and Hospitality

Pernod Ricard: Αγοράζει το πλειοψηφικό μερίδιο στο ρούμι La Hechicera της Κολομβίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!