Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Στέφανος Ξιναρής: Αποδεικνύει στην πράξη την γοητεία του επιχειρείν

Η ιστορία της Α.Σ.Ξιναρής & Υιοι ΛΤΔ ξεκινά το 1967 όταν ο Ανδρέας Ξιναρής δημιούργησε μια εταιρεία διανομής τοπικών Κυπριακών ποτών. Στην συνέχεια με βήματα αργά αλλά σταθερά με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και το σεβασμό του πελάτη αναπτύχθηκε στις εισαγωγές ποτών και κρασιών από το εξωτερικό. Επιχειρήσεις που κουβαλούν στις πλάτες τους ιστορία, που άντεξαν κακουχίες καιρικές, πολιτικές ή άλλες και να στέκονται  με αίσθημα ευθύνης σ’ έναν κλάδο που στοχοποιήθηκε όσο κανένας άλλος είναι απλά αξιοθαύμαστο.

1987: ο Σάββας Ξιναρής ο μεγάλος γιός του Ανδρέα εντάχθηκε στην εταιρεία ενώ 2 χρόνια αργότερα, το 1989 ακολούθησε και ο αδελφός του Παναγιώτης Ξιναρής.

Η δεύτερη γενιά έφερε μαζί της τις γνώσεις της και το ταλέντο της, τα οποία βοήθησαν στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Το 1987 ήταν και η χρονιά όπου η Α.Σ.Ξιναρής & Υιοι ΛΤΔ ανέλαβε τη αποκλειστική εισαγωγή και διανομή του αμερικάνικου ουισκιού Jack Daniel’s που μέχρι σήμερα, περισσότερο από 30 χρονιά μετά, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει.

Ανδρέας Ξιναρής – Chief Operating Officer

Το 1990 η εταιρεία εισήλθε στην αγορά του κρασιού με τις πρώτες εισαγωγές να γίνονται από Ιταλία και Ελλάδα. Σήμερα η Α.Σ.ΞΙΝΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ  αντιπροσωπεύει κάποιους από τους μεγαλύτερους και πιο διάσημους οίκους κρασιών στον κόσμο.

Η τρίτη γενιά ακολούθησε το 2017 με τον Ανδρέα Ξιναρή, γιό του Σάββα, και το 2018 με τον Στέφανο Ξιναρή, γιό του Παναγιώτη όπου εντάχθηκαν στην εταιρεία, με τον ίδιο ζήλο, πάθος και αποφασιστικότητα για δουλεία. Μιλώντας με τον ίδιο κατάλαβα από την πρώτη στιγμή το πάθος και την αγάπη του για αυτό που κάνει.

«Μέχρι σήμερα, εταιρείες παγκόσμιας κλάσης, μου λέει χαρακτηριστικά, «μας έχουν εμπιστευτεί με τα προϊόντα τους, όπως είναι το Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, Nikka Japanese Whisky, Cutty Sark Blended Scotch Whisky, Sierra Tequila, Angostura Rum & Bitters, Monin Syrups & liquers».

Και συμπληρώνει: «Στην αγορά των κρασιών, αντιπροσωπεύουμε μερικά από τα πιο γνωστά οινοποιεία στον κόσμο και στη κυπριακή αγορά όπως είναι ο Bodegas Muga, Joseph Drouhin, Paul Jaboulet, Tenuta San Guido Sassicaia, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κτήμα Κυρ Γιάννη, Κτήμα Σκούρας, Κτήμα Σιγάλας και Κτήμα Έζουσα».

Η Α.Σ.ΞΙΝΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ  είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής ποτών και κρασιών στην Κύπρο, με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας.

Ποιος όμως είναι ο στόχος της Α.Σ.ΞΙΝΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ : «Να συνεχίσουμε να είμαστε από τους πρωτοπόρους στην αγορά κρασιών και ποτών στην Κύπρο, διανέμοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Στοιχεία εταιρείας:

Τηλ: 00357 22345070

Ιστοσελίδα: www.xinaris.net

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

      

 

     

Related posts

Τα εξωφρενικά ακριβά φαγητά που λογικά δε θα δοκιμάσεις ποτέ στη ζωή σου

Taste and Hospitality

Η πανδημία ανέδειξε τις αδυναμίες της εφοδιαστικής αλυσίδας

Taste and Hospitality

Ανακλήθηκε η πιστοποίηση της «La Farm» για διακίνηση νοθευμένης φέτας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!