Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμμονή στο τυρί και η τουαλέτα στην Mercedes σε περίπτωση…ανάγκης

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ο αινιγματικός ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Μιας χώρας τυλιγμένης σε τέτοιο μυστήριο που εδώ και μέρες πλανάται το ερώτημα αν ο ηγέτης της, είναι ζωντανός ή νεκρός.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, πληροφορίες ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση μετά από μια αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση καρδιάς, (με λεπτομέρειες του τύπου ότι ο χειρουργός που του την επέμβαση, έκανε λάθος επειδή τα χέρια του «έτρεμαν τόσο πολύ»), ακόμη και ότι πέθανε, χωρίς τίποτα να μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Τα ΜΜΕ της Βορείου Κορέας επιχείρησαν να σταματήσουν τη σχετική φημολογία αναφέροντας αρχικά ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε δήλωση το περασμένο Σαββατοκύριακο ευχαριστώντας τους εργαζόμενους στο έργο στην πόλη Wonsan, όπου ένα τρένο που πιστεύεται ότι είναι δικό του έχει εντοπιστεί σε δορυφορικές εικόνες.Αυτή είναι η πιο πρόσφατη από μια μακρά σειρά παράξενων ιστοριών που περιβάλλουν τον αμφιλεγόμενο ηγέτη – από το ότι πέταξε τον θείο του σε σκύλους για να τον φάνε, έως την εκτέλεση ενός στρατηγού σε μια δολοφονία εμπνευσμένη από τον Τζέιμς Μποντ.

Το βάρος του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, που λέγεται ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η εμμονή του με το ελβετικό τυρί. Επίσης, ο εκκεντρικός ηγέτης λέγεται ότι πάσχει από ουρική αρθρίτιδα, λόγω της αγάπης του για τα λιπαρά τρόφιμα.

Από το 2014, εθεάθη να κουτσαίνει στην επέτειο του θανάτου του παππού του. Ο ειδικός της Βόρειας Κορέας, Μάικλ Μάντεν, πιστεύει ότι η αύξηση βάρους του – ο πατέρας του πέθανε από καρδιακή προσβολή – δείχνoυν ουρική αρθρίτιδα.

«Με βάση το βάδισμά του, φαίνεται ότι έχει ουρική αρθρίτιδα – κάτι λόγω της διατροφής και της γενετικής προδιάθεσης που έχει επηρεάσει άλλα μέλη της οικογένειας Κιμ», έχει πει.

Η λατρεία του Κιμ για το ελβετικό τυρί

Η αγάπη του Κιμ για το τυρί λέγεται ότι ξεκίνησε από όταν ήταν φοιτητής στην Ελβετία. Λέγεται ότι παραλάμβανε ειδικές αποστολές και ότι έστειλε επίσης απεσταλμένους στη Γαλλία για να προσπαθήσει να εγγράψει μάγειρες της Βόρειας Κορέας σε μαθήματα τυροκομίας.

Το 2014, ο Κιμ έπρεπε να αποχωρήσει για λίγο από τη δημόσια ζωή αφού έτρωγε πάρα πολύ τυρί Emmental, αφού ένα μεγάλο φορτίο του έφτασε από την Ελβετία.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η προσωπική του τουαλέτα

Και τέλος, ο πιο μυστικοπαθής ηγέτης του κόσμου είναι τόσο παρανοϊκός, που δεν θέλει οι άλλοι να γνωρίζουν τις διατροφικές του συνήθειες και συνεπώς την κατάσταση της υγείας του, γι’ αυτό και ταξιδεύει παντού με τη δική του τουαλέτα!

Μάλιστα, το 2018, εκτός από το διπλωματικό επιτελείο και το προσωπικό ασφαλείας, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ταξίδεψε στη Σιγκαπούρη – για την ιστορικής σημασίας σύνοδο κορυφής σύνοδο κορυφής με τον Ντόναλντ Τραμπ – και με την… τουαλέτα του.

«Είναι αδιανόητο για τη βορειοκορεατική κοινωνία ο ανώτατος ηγέτης της να χρησιμοποιήσει δημόσια τουαλέτα όταν περιοδεύει στη χώρα», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Daily NK.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κιμ διαθέτει τουαλέτα ακόμη και στην προσωπική του Mercedes σε περίπτωση… ανάγκης.

Πηγή: iefimerida.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΗΠΑ: Εικόνες από θρίλερ – Πόλη «φάντασμα» είναι πλέον η Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Πέγεια: Μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι για ένα μεγάλο έργο

Taste and Hospitality

Πάφος: Η θαλασσοταραχή πλήττει τους ψαράδες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!