Νέα Νεα της Αγορας

Πέγεια: Μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι για ένα μεγάλο έργο

Προχωρούν οι διαδικασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Πέγειας, με την προκήρυξη της προσφοράς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως ο παραλιακός πεζόδρομος της Πέγειας αφορά πολεοδομικό έργο μήκους 2 χιλιομέτρων η Α΄Φάση , και το κόστος του ανέρχεται περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το έργο συνέχισε, είναι μέρος, του ευρύτερου παραλιακού πεζόδρομου που ξεκινά από την περιοχή της Μαρίνας στα Πότιμα μέχρι το Λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια, συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων.

Στην Α’ Φάση του έργου, σημείωσε, στο τμήμα που έχει προκηρυχθεί προβλέπεται η κατασκευή αμφιθεάτρου, υπαίθριου γυμναστηρίου, γηπέδου μπάσκετ, κιόσκι και παιδικής χαράς. Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει το Δήμο Πέγειας. Η ολοκλήρωση του έργου υπολογίζεται σε 18 μήνες.Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου αναφερόμενος στις ασφαλτοστρώσεις, ανέφερε πως ο Δήμος Πέγειας ξεκίνησε μέσα στην ίδια χρονιά την προκήρυξη του έργου ασφαλτοστρώσεων κόστους 1 εκατομ. ευρώ. Σκοπός μας, συνέχισε, είναι η άνεση και η ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της Πέγειας με την ολοκλήρωση ολόκληρου του οδικού δικτύου της Πέγειας, κατέληξε.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ελληνικό Πάσχα: Αστυνομικοί έξω από εκκλησίες, drones και βαριά πρόστιμα

Taste and Hospitality

Μόνο το 30% των κέντρων αναψυχής θα επαναλειτουργήσει μετά τις 10 του Μάη

Taste and Hospitality

Airbnb: Θα διαθέσει $250 εκατ. για τη μερική αποζημίωση πελατών της

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!