Παρουσίαση Φιλοξενία

Λεμεσός: Εκεί που χτυπούσε η καρδιά της διασκέδασης (Βίντεο από το 1991)

Από το πρωί βλέπω και ξαναβλέπω το πιο κάτω βίντεο. Δυστυχώς δεν έχω ζήσει αυτές τις εποχές που οι Λεμεσιανοί γνώριζαν τι θα πει διασκέδαση.

Η διασκέδαση μιας άλλης εποχής που έδωσε όχι μόνο πνοή στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο. Προσπαθώ μετά βίας να καταλάβω τους δρόμους και τα στέκια και δεν τα καταφέρνω. Αρκούμε στα σχόλια των αναγνωστών της υπέροχης σελίδα που φτιάχτηκε με τόσο αγάπη αλλά και νοσταλγία: «Η Λεμεσός μιας άλλης εποχής».

Κάπως έτσι λοιπόν μαθαίνω ότι το βίντεο αφορά το έτος 1991, η τουριστική εποχή έσφυζε από ζωή και «ένοιωθες ότι ήσουν στο εξωτερικό», θα γράψει μια κυρία.  «Τότε που ο κόσμος ήταν χαρούμενος και διασκέδαζε, τώρα ούτε καν χαμογελάει», θα συμπληρώσει κάποιος άλλος αναγνώστης.

Η Λεμεσός μιας άλλης αξέχαστης εποχής. 90s δισκοθήκη, τουριστική!!!!! Λες και ήταν χθες!!!! Apologies for the bad quality of the tape but we didn’t have 4K then!!!

Posted by Panayiotis Charalambous on Monday, May 4, 2020

Λατρεύω την ιστορία μας, την εστίαση, την διασκέδαση και ότι έχει να κάνει με ρετρό βίντεο και φωτός, γι’ αυτό δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Χαραλάμπους για την προβολή. Αν και κατάγομαι από Λευκωσία είμαι σίγουρη ότι εσείς τότε ζήσατε την πραγματική διασκέδαση που εμείς οι νεότεροι μάλλον βρισκόμαστε ακόμη σε «στάδια διαχείρισης».

Κύρια φωτο: Από κ.Frank Meyvis

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ρολόγια μεγάλου μεγέθους για τοίχους είναι μόδα – 24 ιδέες έμπνευσης

Taste and Hospitality

Φάνος Λεβέντης: Χιλιάδες οι «εραστές της παρανομίας» στο χώρο της εστίασης

Πέτρα του Ρωμιού: Ίσως η πιο ξακουστή Πέτρα στον Κόσμο…

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!