Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Το πρώτο ραντεβού σε εστιατόριο στην COVID-19 εποχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις επιχειρήσεις της εστίασης  να παραμένουν για κλειστές εδώ και δύο σχεδόν μήνες, με τις  περισσότερες εξ αυτών να είναι ήδη λαβωμένες από την οικονομική κρίση των περασμένων χρόνων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα τους στις 21 Μαΐου με περιοριστικά μέτρα για να αποφευχθεί η μετάδοση του θανατηφόρου ιού με το όνομα COVID-19.

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε για τις ειδικές οδηγίες για οργάνωση χώρων εστίασης όπου ανάμεσα σε άλλα θα πρέπει να γίνει  τοποθέτηση ανακοινώσεων στα σημεία εισόδου με τις οποίες θα ενημερώνουν  τους πελάτες για τα απλά μέτρα προστασίας (αποστασιοποίηση 2 μέτρα), ατομική υγιεινή (καλό πλύσιμο και απολύμανση των χεριών, αποφυγή φταρνίσματος και βήχα).

Να αναρτάται στην είσοδο του κάθε υποστατικού έντυπο που να αναφέρεται  ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα στον κάθε χώρο, η ευθύνη τήρησης του μέγιστου αριθμού ατόμων βαραίνει τον υπεύθυνο της επιχείρησης. Ο μέγιστος αριθμός υπολογίζεται με βάση το εμβαδό του ανοικτού χώρου, ένα άτομο ανά 2 τετραγωνικά μέτρα εξαιρουμένων των εργαζομένων. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων στους εσωτερικούς χώρους, ένα άτομο ανά 3 τετραγωνικά μέτρα και ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι είναι 10.

Ένα βίντεο κάνει θραύση στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας μας πώς θα είναι από δω και πέρα τα ρομαντικά ραντεβού σε εστιατόρια:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Αγωνία και ερωτήματα για το πώς θα ανοίξει η αμερικανική αγορά

Taste and Hospitality

Νέο τετράστερο ξενοδοχείο στη Λάρνακα

Taste and Hospitality

Χάρης Λοϊζίδης: Η έλλειψη προσωπικού μαστίζει τον ξενοδοχειακό κλάδο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!