Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Πάφος: Δεν μπορεί κανένας να αφήσει τα ξενοδοχεία να “πεθάνουν”

Mεγάλη αβεβαιότητα διακατέχει τους ξενοδόχους της Πάφου σε σχέση με την άφιξη τουριστών στην Κύπρο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, Ευριπίδη Λοϊζίδη,  ο οποίος ανέφερε πως όλοι αναμένουν το σχέδιο κρατικών εγγυήσεων. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λοϊζϊδης ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες συμφωνίες με Ελλάδα, Ισραήλ και κάποιες άλλες χώρες , ωστόσο σημείωσε, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Συνέσμου Ξενοδόχων Πάφου είναι οι πιο μεγάλες αγορές, όπως η Βρετανία και η Ρωσία, για τις οποίες συνεχίζει να είναι αμφίβολο για το πότε θα ξεκινήσει η άφιξη τουριστών.

Επιπρόσθετα ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε πως σε όλη αυτή την περίοδο της αναμονής, τα ξενοδοχεία είναι κλειστά, υπάρχουν έξοδα αφού το 10% του προσωπικού πρέπει να το πληρώνουν, όπως και τα πάγια κόστα.

Όλοι, συνέχισε, “περιμένουμε με αγωνία να ανακοινωθεί το σχέδιο εγγυήσεων για να μπορέσουμε  να δανειστούμε πιο φθηνό χρήμα”.

Δεν μπορεί κανένας να αφήσει τα ξενοδοχεία να “πεθάνουν” και να αναγκάσει τους ξενοδόχους να κλείσουν τα ξενοδοχεία τους εντελώς και να διώξουν το προσωπικό τους. Πρόσθεσε πως οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα.

Ανέφερε πως πολλά ξενοδοχεία στην Πάφο φιλοξενούν επαναπατρισθέντες  φοιτητές  για 14 μέρες που είναι η περίοδος καραντίνας. Πρόσθεσε πως οι επαναπατρισθέντες είναι πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ξενοδόχοι.

Πηγή ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Καθυστερημένη…και πολιτικά κατακερματισμένη αυτή η «σύνδεση»

Πωμός: Εντάχθηκε στα σχέδια τουριστικής ανάπτυξης της Πάφου!

Taste and Hospitality

Η EasyJet βλέπει ανοιχτή Ευρώπη από τα τέλη Μαΐου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!