Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Αυτή είναι η φόρμουλα στήριξης των ξενοδοχείων

Φόρμουλα στήριξης των ξενοδοχείων έχει υποβάλει στην κυβέρνηση ο ΠΑΣΥΞΕ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του, Χάρης Λοϊζίδης, μετά από σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τη συνέχιση των μέτρων στήριξης της οικονομίας.

Η φόρμουλα προνοεί επιδότηση της εργασίας αντί επιδότηση της ανεργίας και εντάσσεται σε πακέτο στήριξης μέχρι και το τέλος της σεζόν. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ότι από 20 Ιουλίου θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσει μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ο τουριστικός τομέας έχει πληγεί το μέγιστο και πως δεν ξέρουμε πότε θα ολοκληρωθεί η κρίση για την τουριστική βιομηχανία. Στο στάδιο αυτό η Κύπρος μπορεί να αντλήσει τουρισμό μόνο από Γερμανία, Αυστρία και ορισμένες άλλες χώρες με μικρό ποσοστό συνεισφοράς ενώ μέχρι το τέλος Αυγούστου δεν μπορούν να αξιοποιηθούν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ρωσία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε ότι οι ξενοδόχοι ποντάρουν στον εσωτερικό τουρισμό και προανήγγειλε νέες πρόσφορές και καλύτερες τιμές για το κοινό.

Mε πληροφορίες:inbusiness

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δάλι: Κλείνει οριστικά το Magic Day Fun Park

Στη θέση του ο επιβλητικός βρακάς για τη Γιορτή του Κρασιού

Taste and Hospitality

Αποσύρεται ψηστιέρα από την Κύπρο (ΦΩΤΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!