Νέα Νεα της Αγορας

Αποσύρεται ψηστιέρα από την Κύπρο (ΦΩΤΟ)

την απόσυρση ψηστιέρας για σάντουιτς – sinbo/SSM-2550 από την κυπριακή αγορά, η οποία κρίθηκε ακατάλληλη προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

Σε ανακοίνωση του, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά το εν λόγω προϊόν, το οποίo δεν συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για το χρήστη. Ως εκ τούτου, ο διανομέας έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Αυτή είναι η ψηστιέρα που αποσύρεται: 

φ

Τονίζεται ότι, η χρήση της συγκεκριμένης συσκευής εγκυμονεί κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και πρόκλησης φωτιάς. Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν προτρέπονται να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στο κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί, σημειώνει η ανακοίνωση.

Τέλος, στην ανακοίνωση του το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522 ή στο φαξ 22348202 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Related posts

Στο 50% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής

Taste and Hospitality

Λουκέτα και φυλακίσεις για χρέη για επιχειρηματίες στη διασκέδαση και ψυχαγωγία

Taste and Hospitality

Έρχονται και άλλα μέτρα εν όψει Δεκαπενταύγουστου;…Όλα τα ενδεχόμενα στο «τραπέζι»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!