Νέα Νεα της Αγορας

Πρωταράς: Στο Δικαστήριο ο ιδιοκτήτης – 9 καταγγελίες για αναστολή λειτουργίας του νυχτερινού μαγαζιού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα καταχωρηθούν σήμερα οι καταγγελίες εναντίον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, για παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου, με την Αστυνομία να υποβάλλει αίτημα για αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου υποστατικού, σύμφωνα με το cyprustimes.

Πάρα την έντονη αντίδραση των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης την Κυριακή, ο ιδιοκτήτης καταγγέλθηκε άλλες δύο φορές το βράδυ της ίδιας ημέρας, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας καταγγέλθηκε τρεις φορές για λειτουργιά υποστατικού χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού και άλλες έξι καταγγελίες που αφορούν την παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου.

Οι Αρχές θα αιτηθούν από το Δικαστήριο την αναστολή λειτουργίας του υποστατικού, το οποίο δεν διαθέτει ούτε άδεια λειτουργίας.

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα βίντεο και εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση των Υπουργών Δικαιοσύνης και Υγείας ενώ η Αστυνομία είχε προειδοποιήσει τον επιχειρηματία για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μαγαζί του.

Kύρια φωτο:Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μιχάλης Χρίστος Χαραλαμπίδης: Διεκδικεί τον τίτλο του «Επιχειρηματία της Χρονιάς»

Taste and Hospitality

Αμερικανοί: Επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά ταξίδια

Limassol Greens: Η ιδανική επένδυση στο πολυαναμενόμενο γκολφ resort

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!