Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα καταχωρηθούν σήμερα οι καταγγελίες εναντίον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, για παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου, με την Αστυνομία να υποβάλλει αίτημα για αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου υποστατικού, σύμφωνα με το cyprustimes.
Πάρα την έντονη αντίδραση των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης την Κυριακή, ο ιδιοκτήτης καταγγέλθηκε άλλες δύο φορές το βράδυ της ίδιας ημέρας, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου.
Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας καταγγέλθηκε τρεις φορές για λειτουργιά υποστατικού χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού και άλλες έξι καταγγελίες που αφορούν την παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου.
Οι Αρχές θα αιτηθούν από το Δικαστήριο την αναστολή λειτουργίας του υποστατικού, το οποίο δεν διαθέτει ούτε άδεια λειτουργίας.
Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα βίντεο και εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση των Υπουργών Δικαιοσύνης και Υγείας ενώ η Αστυνομία είχε προειδοποιήσει τον επιχειρηματία για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μαγαζί του.
Kύρια φωτο:Αρχείου