Εφοδιαστική Αλυσίδα Τεχνολογία & Ασφάλεια

Νέα εφαρμογή διαδικτυακής εύρεσης καταλυμάτων

Σε αυτή την δύσκολη φάση του τουρισμού, νεοσύστατες επιχειρήσεις με αντικείμενο τις τουριστικές υπηρεσίες συνεχίζουν  τα επενδυτικά τους σχέδια, παρέχοντας νέα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας στον τουριστικό κλάδο.

Για παράδειγμα η νεοφυής επιχείρηση tryquestion, πέρασε πρόσφατα στην επόμενη φάση του οικοσυστήματος καινοτομίας Okthess, ανάμεσα σε άλλες υποψήφιες εταιρίες. Η νεοσύσταση εταιρεία με την εφαρμογή της έχει περισσότερους από 50.000 χρήστες, 150.000 ακόλουθους και φιλοξενεί περισσότερα από 3.000 καταλύματα και ξενοδοχεία.

Ειδικότερα, η εφαρμογή της για διαδικτυακή εύρεση καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα, φέρνει τον χρήστη σε επαφή πραγματικού χρόνου με το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα, προκειμένου να επιτευχθεί η πιο συμφέρουσα προσφορά και η διαπραγμάτευση των στοιχείων εκείνων που θα έκαναν καλύτερη τη διαμονή. Η ζωντανή συνομιλία γίνεται μέσω Facebook Messenger και κάθε κατάλυμα διαθέτει ένα φιλικό πακέτο προώθησης ως προς τα οφέλη που θα αποκομίσει.

Η εφαρμογή διατίθεται σε Android και σε IOS χωρίς χρέωση για τους ίδιους, ενώ για τους επιχειρηματίες υπάρχουν τρία πακέτα ετήσιας συνδρομής ανεξάρτητα από τον αριθμό των  κρατήσεων  που θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

46χρόνια τρώμε αυτά τα γαριδάκια – Η παραγωγή φτάνει τα 5 εκατ. φακελάκια τον χρόνο

Aκραίες καιρικές συνθήκες: Προκάλεσαν πτώση των αποδόσεων στην Σαμπάνια κατά 60%

Taste and Hospitality

H βιομηχανία αφιερωμένη στο να κάνει τα τρόφιμα τραγανά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!