Νέα Νεα της Αγορας

Blue Air: “Kόβει” σύνδεση από Κύπρο προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την ακύρωση όλων των πτήσεων της από Κύπρο για Ελλάδα και δη των δρομολογίων Λάρνακα – Αθήνα και Λάρνακα – Θεσσαλονίκη, από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2021, αποφάσισε η Blue Air.
Μάλιστα, η εταιρεία άρχισε ήδη την αποστολή email στους επηρεαζόμενους επιβάτες, δίδοντας τους οδηγίες για το πως θα εξασφαλίσουν την επιστροφή των χρημάτων τους.
Τα πιο πάνω επιβεβαίωσε στην Brief πηγή της αντιπροσώπου εταιρείας της Blue Air στην Κύπρο. Orthodoxou Aviation Ltd.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι λόγοι που οδήγησαν την εταιρεία στην λήψη της εν λόγω απόφασης είναι αφενός ο κορωνοϊός και αφετέρου η χαμηλή πληρότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στις πτήσεις, οι οποίες στις πλείστες περιπτώσεις δεν ξεπερνά το 50%.


«Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην Κατηγορία Β κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Ο κόσμος φοβάται να ταξιδέψει, δυστυχώς. Τους τελευταίους 2,5 μήνες, μάλιστα, οι πληρότητες των πτήσεων δεν ξεπερνούσαν το 50%», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.


Η εταιρεία, συνέχισε, ενημέρωσε σχετικά όλους τους επηρεαζόμενους επιβάτες, δίδοντας τους κατευθυντήριες γραμμές για το πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω, τονίζοντας καταληκτικά πως τα χρήματα όσων έκαναν κρατήσεις με την Blue Air για ταξίδια μετά τις 15 Σεπτεμβρίου είναι εξασφαλισμένα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Aυτοί ελέγχουν την Lordos Hotels (Holdings)

Taste and Hospitality

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συκομαΐδα, έδεσμα με άρωμα Κέρκυρας

Taste and Hospitality

Νέο εργαλείο από την WiRE: Οι πιο «καυτές» περιοχές της Λάρνακας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!