Νέα Νεα της Αγορας

Ο Π.Προδρόμου κατά των εκπαιδευτικών: «Να χωρίσουν τα χλωρά από τα ξερά»

Διοικητική έρευνα με ενδεχόμενα πειθαρχικά μέτρα, εναντίον όσων εκπαιδευτικών εμπόδισαν εργασίες στα σχολεία, διέταξε ο υπουργός Παιδείας.

Στην αντεπίθεση  πέρασε ο Υπουργός Παιδείας αντιδρώντας στις επικρίσεις των εκπαιδευτικών για τα ζητήματα που έχουν σχέση με την προετοιμασία των σχολικών μονάδων. Άφησε αιχμές για φαινόμενα ασυδοσίας, αυθαιρεσίας και πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων από μερικούς εκ των εκπαιδευτικών

«Είναι καιρός κάποιοι να χωρίσουν τα χλωρά από τα ξερά», ανέφερε ο Υπουργός και έγινε πιο συγκεκριμένος αναφερόμενος σε μερίδα εκπαιδευτικών που παρεμποδίζουν εργασίες στα σχολεία.

«Ευτυχώς έχουμε ακόμα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι νοιάζονται, να κάνουν τη δουλειά τους και όχι όπως συμβαίνει με κάποιους άλλους που προσπαθούν να επιδεικνύουν εαυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν κάποια υπεύθυνα πρόσωπα τα οποία είτε δεν ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντα τους ,είτε προκάλεσαν κωλυσιεργία, είτε εμπόδισαν τις εργασίες », ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως θα αποδοθούν ευθύνες.

«Θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες διοικητικής έρευνας και ενδεχομένως και πειθαρχικών μέτρων και αυτές οι περιπτώσεις διευθύνσεων σχολείων που έχουν εντοπιστεί θα πρέπει να ελεγχθούν».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Με «πράσινες ατζέντες σκοτώνουν» το Ακρωτήρι (ΦΩΤΟΣ)

Περδίος: «Πάμε για καλή, αλλά όχι εξαιρετική χρονιά»

Taste and Hospitality

Λονδίνο: Οι τραπεζίτες επιστρέφουν στο Σίτι και τα μπαρ κάνουν «πάρτι»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!