Νέα Νεα της Αγορας

Με Viber θα ενημερώνει τους καταναλωτές το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Την αξιοποίηση της δημοφιλούς εφαρμογής Viber ανακοινώνει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας για την καλύτερη και πιο σύγχρονη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Συμβουλίου, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και της αμεσότητας με τους καταναλωτές, εφαρμόζει ένα ακόμη εργαλείο επικοινωνίας, αξιοποιώντας τη δημοφιλή εφαρμογή chat app Viber, υλοποιώντας το στόχο που έχει θέσει για μια άρτια και πολυκαναλική εξυπηρέτηση.

Πλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ενημερωτικά μηνύματα μέσω της εφαρμογής Viber, σε σχέση με την κατάσταση του λογαριασμού τους ή άλλες σημαντικές ενημερώσεις για τις Υπηρεσίες και τα νέα του Συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της περαιτέρω εναρμόνισης των υπηρεσιών του με τη σύγχρονη εποχή, προχώρησε σε άμεση και πλήρη αναβάθμιση των συστημάτων του τηλεφωνικού του κέντρου με 24ωρη εξυπηρέτηση των καταναλωτών καθημερινά.

Επίσης, μετά και την νέα εποχή πραγμάτων για την μη εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19, και για αποφυγή μετακινήσεων παρέχει στους καταναλωτές, την Υπηρεσία WBN Mobile Application, μέσω της οποίας, παρέχει πρόσβαση στον λογαριασμό υδροληψίας με δυνατότητα αποπληρωμής, εύκολα και γρήγορα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δεκάδες εκατομμύρια για στήριξη της αιγοπροβατοτροφίας

Taste and Hospitality

Ποιοι οι νέοι παίκτες στον τουρισμό

Taste and Hospitality

Αναστασιάδης: Θα σκεφτούμε ειδικό βραχιολάκι για τους ανεμβολίαστους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!