Παρουσίαση Φιλοξενία

Dianellou Spa: H πιο ευεργετική εμπειρία για τη ψυχή και το σώμα

Μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία ηρεμίας, γαλήνης και χαλάρωσης με απόλυτο επαγγελματισμό ήταν αυτό που αναζητούσα εδώ και μέρες. Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα που πηγάζει μέσα από την χαλάρωση της στιγμής αλλά και που αποπνέει την αισιοδοξία και κυρίως τη δύναμη που κρύβει η ψυχή όταν μπορείς να της «προσφέρεις» χαλάρωση. Στην δική μου περίπτωση είχα φτάσει στα όρια μου, από στρες και από μυϊκούς πόνους και ήταν οι λόγοι που είχα αναζητήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η μέρα μου πρόσταζε περιποίηση, και σε αυτή την περίπτωση, παρά το βαρυφορτωμένο μου πρόγραμμα «άκουσα» το σώμα μου να αναζητά χρόνο για μένα.

Ακολούθησα λοιπόν την συμβουλή μίας πολύ καλής μου φίλης που λέει: «Όταν πονάμε πάμε στον ειδικό, όταν θέλουμε να νιώσουμε  καλά πάμε εκεί που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλά.» Οπότε έχοντας αυτό κατά νου, καταλήγω στο χώρο που πρέπει να πάω.

Κλείνω  ραντεβού και προγραμματίζω την επίσκεψη μου. Νοιώθω ήδη αυτό το υπέροχο συναίσθημα, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό μου και να φιλοδοξώ πώς θα έχω τις ανάλογες προσδοκίες για το αποτέλεσμα.

Αν και το έχω ζήσει, μερικές φορές με απογοήτευση ως προς το αποτέλεσμα και άλλες φορές με ενθουσιασμό πέραν των προσδοκιών μου. Σ’ αυτή την περίπτωση η εμπειρία μου ήταν η απαιτούμενη των περιστάσεων. Γνωρίζοντας την κ. Γιώτα Διανέλλου και την επαγγελματική της  σταδιοδρομία, ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι βρισκόμουνα στο κατάλληλο μέρος της κατάλληλη στιγμή στις υπηρεσίες του εξειδικευμένου της χώρου και του άρτια καταρτισμένου της προσωπικού.

Φτάνω στις εγκαταστάσεις «Dianellou Spa», το οποίο βρίσκεται εντός του Elysia Park. Νοιώθω ακόμη πιο ασφαλής που τηρούνται όλα διατάγματα για την προστασία από τον  Covid 19, από την ώρα που μπήκα στη είσοδο του καταλύματος.

Η πρώτη εντύπωση       

Έίναι από τους σημαντικότερους παράγοντες στο να νιώσει κάποιος την ζεστασιά και την φιλοξενία. Η ενέργεια του χώρου και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί το μετέδωσαν μόνο το καλωσόρισμα. Το εμπειρικό ταξίδι ευεξίας και περιποίησης, μόλις ξεκινάει…

Με υποδέχτηκαν με τον πιο φιλόξενο τους τρόπο κάνοντας  με να νιώσω άνετα από το πρώτο λεπτό. Μένω εντυπωσιασμένη από την πρώτη εικόνα και αποφασίζω να κάνω ένα γύρο στις εγκαταστάσεις για να δω τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Το «Dianellou Spa» διαθέτει εσωτερική πισίνα υπό την εποπτεία του ναυαγοσώστη. Υπάρχουν υπηρεσίες  κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου, μανικιούρ πεντικιούρ, μασάζ, γυμναστήριο, σάουνα  Jacuzzi και steam room. Επιπρόσθετα, διαθέτουν ΜΟΝΟ οργανικά προϊόντα ολοκληρωμένης περιποίησης τα οποία χρησιμοποιούνται στο spa και βρίσκονται και διαθέσιμα προς το κοινό για αγορά.

Η κυρία Λεμονιά ήταν η κυρία που με υποδέχτηκε για την υπηρεσία μασάζ. 

Η όλη εμπειρία μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο χώρος που βρισκόμουν φιλόξενος και χαλαρωτικός. Αυτό ακριβώς που αναζητούσα.  Η περιποίηση από τα χέρια  της κα. Λεμονιάς και ο τρόπος με τον οποίο δούλευε στο σώμα μου, δεν μου άφηνε κανένα περιθώριο να επέμβω για καθοδήγηση. Μ’ όλη την μαεστρία είχε εντοπίσει εκείνα τα σημεία του σώματος  μου τα οποία χρειάζονταν την έξτρα προσοχή και περιποίηση. Η επίδραση που είχαν οι τεχνικές, οι “μαγικές” κινήσεις «έσβηναν» τους πόνους που ένοιωθα. Σημεία στο σώμα τα οποία είχα δημιουργούσει προβλήματα στην καθημερινότητα μου όπως: Πονοκεφάλους, κούραση, πόνο στη μέση, κόπωση.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν, κατά την διάρκεια της περιποίησης ήταν όλα οργανικά. Αποπνέανε μία αίσθηση «αγκαλιάς» και χαλάρωσης του μυαλού και σώματος.

Η περιποίηση του σώματος μας είναι ένας αναγκαίος παράγοντας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα μας. Σημαντικό επίσης να επιλέγουμε πάντα τους επαγγελματίεςτου χώρου, γιατί το σώμα μας είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού μας που χρήζει ειδική και εξειδικευμένη περιποίηση.

Αποχαιρετώντας την ομάδα της «Dianellou spa», και ευχαριστώντας τους για το υπέροχο ταξίδι περιποίησης, κρατάω κυρίως αυτό που μου είχε πει η κα. Γιώτα Διανέλλου: « Το spa δεν είναι πολυτέλεια, απευθύνεται για όλους, είναι η  ανάγκη προς τον εαυτό μας για να νοιώσουμε αρχικά την εσωτερική γαλήνη».

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Το όφειλα έξάλλου στον εαυτό μου στη ψυχή και το σώμα μου.

Το «Dianellou spa», διαθέτει κουπόνια δώρου, τα οποία είναι μία εξαιρετική ιδέα για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα μοναδικό δώρο, μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης στους αγαπημένους σας.

Σύντομα ξανά κοντά σας. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου διδάξατε σήμερα μέσα από την επαγγελματική σας ιδιότητα. Η εμπιστοσύνη της θεραπεύτριας με έχει κερδίσει…Και υποσχέθηκα ότι αυτό θα γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό με κάθε λεπτό που θα βρίσκομαι μαζί με την ομάδα της κ.Διανέλλου…γιατί απλά το οφείλω στο εαυτό μου και γω και ο καθένας από μας…

https://www.facebook.com/DianellouWorkshop

Της Ιωάννας Χαρίτου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το χωριό της Κρήτης που ερήμωσε για το κουδούνι μιας κατσίκας

Taste and Hospitality

Εστιατόριο La Caleta: Σε ύψος 65 μέτρων στον 10ο όροφο του The Icon (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Έλληνας ο πρώτος σεφ παγκοσμίως που μετέτρεψε τα πιάτα του σε… κρυπτονομίσματα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!