Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Κλείνει η Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Βιέννη

Tο σαρωτικό πέρασμα του κορωνοϊού από την Ευρώπη δεν αφήνει καμία χώρα και καμία δραστηριότητα ανεπηρέαστη. Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων οδηγεί σε νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και την Ιταλία, με τον Τζουζέπε Κόντε να τα ανακοινώνει τη Δευτέρα, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το γενικό lockdown.

Στην «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» Βιέννη, οι διεθνώς φημισμένες παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Αγορές ανακοίνωσαν αναβολή της έναρξης λειτουργίας τους, η οποία, στις περισσότερες από αυτές γίνεται συνήθως στα μέσα Νοεμβρίου. Το γεγονός της αναβολής και όχι της ακύρωσης, αφήνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ελπίδες ότι τον Δεκέμβριο ίσως μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Τα νέα δραστικά μέτρα καταπολέμησης της πανδημίας στην Αυστρία, το δεύτερο lockdown, που ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η κυβέρνηση συνασπισμού και που θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, αναγκάζουν τις διεθνώς φημισμένες παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Βιέννης σε αναβολή της έναρξης λειτουργίας τους, η οποία, στις περισσότερες από αυτές γίνεται συνήθως στα μέσα Νοεμβρίου.

Η Βιέννη θεωρείται «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» στην Ευρώπη, διαθέτοντας τις μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες χριστουγεννιάτικες αγορές, με κορυφαία εκείνη στην Πλατεία του Δημαρχείου της, της οποίας οι διοργανωτές δήλωναν σήμερα ότι ανάλογα με την εξέλιξη της μόλυνσης, στόχος είναι το άνοιγμά της στις αρχές Δεκεμβρίου στη βάση των νομικών διατάξεων και ενός βάσιμου σχεδίου ασφαλείας.

Η εταιρεία που διοργανώνει τέσσερις άλλες, από τις μεγαλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές σε κεντρικά σημεία στην αυστριακή πρωτεύουσα, σχεδιάζει να αναβάλει προς το παρόν το άνοιγμά τους, αναφέροντας ότι δεν ακυρώνεται η διοργάνωση τους, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια έναρξής τους αργότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Fig Tree Bay και Nissi Beach στις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Taste and Hospitality

Ο Bill Gates είναι πλέον ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στις ΗΠΑ

Taste and Hospitality

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία…η ΑΗΚ θα δώσει ρεύμα (Στους εμβολιασμούς)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!