Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ο Bill Gates είναι πλέον ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στις ΗΠΑ

Ο Bill Gates, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει φτάσει να κατέχει 242.0000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ – αρκετά για να τον κάνουν τον μεγαλύτερο γαιοκτήμονα στην χώρα.

Μετά από χρόνια αναφορών ότι αγόραζε γη σε μέρη όπως η Φλόριντα και η Ουάσιγκτον, τα διεθνή μέσα αποκάλυψαν ότι ο Gates, ο οποίος διαθέτει μια περιουσία 121 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 18 αμερικανικές πολιτείες.

Οι μεγαλύτερες εκμεταλλεύσεις του είναι στη Λουιζιάνα (69.071 στρέμματα), στο Αρκάνσας (47.927 στρέμματα) και στη Νεμπράσκα (20.588 στρέμματα). Επιπλέον, έχει μερίδιο σε 25.750 στρέμματα γης στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία αναπτύσσεται ως νέο προάστιο.

Σύμφωνα με την έρευνα του Land Report, η γη του ανήκει άμεσα και μέσω της Cascade Investments, το προσωπικό επενδυτικό όχημα του. Οι άλλες επενδύσεις της Cascade περιλαμβάνουν την εταιρεία ασφάλειας τροφίμων Ecolab, τον μεταπωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Vroom και τον Εθνικό Σιδηρόδρομο του Καναδά.

Δεν είναι απολύτως σαφές πώς χρησιμοποιείται η καλλιεργήσιμη γη του Gates. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες του ιδρύματος που έχει ιδρύσει.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Louis: Η μείωση 90% στον τζίρο και το deal στην Ελλάδα

Taste and Hospitality

Αυτές οι ευρωπαϊκές χώρες προωθούν τα διαβατήρια εμβολιασμού

Taste and Hospitality

ΗΠΑ: Η νέα «Πυξίδα Φαγητού», οι καλές και οι κακές τροφές

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!