Νέα Νεα της Αγορας

«Εφτασφράγιστο μυστικό» η αυριανή σύσκεψη – Έρχεται καθολικό Lockdown;

Σιγή ιχθύος τηρούν από νωρίς το μεσημέρι κυβερνητικοί/αξιωματούχοι, βουλευτές και επιδημιολόγοι μετά την ανακοίνωση του Εκπρόσωπου Τύπου ότι αύριο το απόγευμα στης 7, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει στο προεδρικό σύσκεψη, υπό την παρουσία του Υπουργού Υγείας και της επιδημιολογικής συμβουλευτικής ομάδας για αξιολόγηση και λήψη περεταίρω μέτρων.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μας φέρουν να είμαστε αρχικά πολύ κοντά στο 1ο σενάριο που θέλει ολικό lockdown του χώρου εστίασης σ’ όλες τις πόλεις της Κύπρου. Το 2ο  σενάριο κάνει λόγο για τοπικό lockdown στις πόλεις που παρουσιάστηκαν μεγάλοι αριθμοί κρουσματων αρχής γενομένης με τη Λεμεσό.

Το 3ο φαίνεται να είναι lockdown σε όλη την Κύπρο. Καθόλου απομακρυσμένο σενάριο, αφού τα νούμερα έχουν εκτοξευθεί κατά εκατοντάδες τις τελευταίες εβδομάδες και παρά τις αντιδράσεις του κόσμου και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον περιορισμό των κρουσμάτων. Το lockdown όπως μας μετέφερε πηγή είναι «πολύ κοντά» και δεν αποκλείεται να τεθεί σε ισχύ τις επόμενες ημέρες.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

‘Οπου φύγει, φύγει για φθινοπωρινές διακοπές οι Ολλανδοί

Taste and Hospitality

Κατεχόμενα -πρατηριούχοι: «Θα συνεχίσουμε να βάζουμε βενζίνη σε οχήματα Ε/κ»

Taste and Hospitality

Καλά τα νέα από το αεροδρόμιο Πάφου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!