Νέα Νεα της Αγορας

Ο στρατός στήνει μπλόκα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Καθοριστικής σημασίας κρίνεται η τήρηση των μέτρων που λήφθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο, όπου καταγράφονται αυξημένα κρούσματα, με την Κυβέρνηση να προχωρεί σε τοπικά lockdownώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού σε άλλες επαρχίες.


 Στη διυπουργική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα μεταξύ της Υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλης Γιολίτη και του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, στο Προεδρικό Μέγαρο, συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να ελεγχθούν οι μετακινήσεις από και προς Λεμεσό και Πάφο, στις οποίες θα επιβληθούν αυστηρά μέτρα.


 Η Αστυνομία, σύμφωνα με το Reporter, αναμένεται να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και θα αυξήσει κατακόρυφα τους ελέγχους, με μέλη της να βρίσκονται σε κάθε πιθανό σημείο, από το οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να μετακινηθεί από τις δύο επαρχίες σε άλλες. Για το λόγο αυτό, αναμένεται κλάδοι της Αστυνομίας να ενισχυθούν από άλλους κλάδους του σώματος.
 Παράλληλα, θα ζητηθεί και η συνδρομή του στρατού, με μέλη της Εθνικής Φρουράς να αξιοποιούνται στον τομέα των ελέγχων, όπως είχε συμβεί και την περασμένη άνοιξη, κατά το πρώτο lockdown.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«ΝΟΤΕΣ LIVE»: Δεν είμαστε κέντρο αναψυχής! ( Ανακοίνωση)

Απέσυραν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις για τις επιχειρήσεις…και τώρα τι;

Taste and Hospitality

Ανησυχεί και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ζωοτροφών για το χαλούμι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!