Νέα Νεα της Αγορας

«Από μηχανής Θεός» η Ε/Κ πλευρά…Δώσαμε ρεύμα και για τη σημαία της ντροπής!

Τον τραυματισμό τριών προσώπων προκάλεσαν οι ζημιές από ανεμοστρόβιλο και έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Κερύνειας, ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές από τις πλημμύρες και τη χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, τα τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο «έπαρχος» Κερύνειας έχει συγκαλέσει κέντρο κρίσης για συντονισμό προς αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι, η βροχή και ο ανεμοστρόβιλος.

Ως “καλά παιδιά” δώσαμε πριν από λίγο Ηλεκτρικό φορτίο 50 MW στους Τουρκοκύπριους, ύστερα από παράκλησή τους για κάλυψη των αναγκών τους, λόγω έκτακτης βλάβης στο ηλεκτρικό σύστημα παραγωγής των κατεχομένων περιοχών. Η “προσέγγιση” δεν έγινε απο τον κ.Τατάρ, αλλά μετά από παράκληση άλλων προσώπων.

Τ/κ ιστοσελίδες μεταδίδουν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν επίσης ότι στην περιοχή της Κερύνειας, από τον Άγιο Επίκτητο μέχρι την Λάπηθο, έσπασαν πάσσαλοι της ηλεκτρικής ενώ πρόβλημα έχει και ο ηλεκτροπαραγωγός σταθμός που τέθηκε εκτός λειτουργίας, όπως μετάφρασε και μετέφερε το ΚΥΠΕ. Στο Καζάφανι κόπηκαν και δέντρα, ενώ λόγω των καταστροφών έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε κάποιους δρόμους. Υποστατικά και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές και στην βιομηχανική περιοχή Κερύνειας, την Λάπηθο, στην περιοχή όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία της Λαπήθου αλλά και στην περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο Ελέξους. Κάποια τ/κ ΜΜΕ κάνουν λόγο για δύο ανεμοστρόβιλους, έναν στην περιοχή του Αγίου Επίκτητου και έναν στην περιοχή της Λαπήθου.

Ps. Αν μας “περισσεύει” ρεύμα μπρούμε να το παραχωρήσουμε σε δεκάδες νοικοκυριά που δεν έχουν φως και τρόπο να ζεσταθούν και ας αφήσουμε την σημαία της προδοσίας “σβησμένη”…ΟΣΟ περνάει από τα χέρια μας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Kατάργηση sms…αλλά έτσι ανοίγει η χώρα

ΗΠΑ: Αεροσυνοδός κατέβασε από το αεροπλάνο επιβάτη που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

Taste and Hospitality

Από «σύμπτωση» μπορεί να αγαπώ τη χώρα μου, αλλά την αξία της, την ξέρω…κύριε Βουλευτά!

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!