Νέα Νεα της Αγορας

Έρχονται τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Άργησαν αλλά θα κάνουν έστω και δειλά την εμφάνιση τους στο Τρόοδος τα πρώτα χιόνια σύμφωνα με τον Ανώτερο Λειτουργό της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Φίλιππο Τύμβιο.

Μιλώντας στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ για τον καιρό τις επόμενες μέρες ο κ. Τύμβιος ανέφερε: «Έχουμε ανοικτά αρκετές περιοχές  της Κύπρου κυρίως στα δυτικά και νότια καταιγίδες  οι οποίες αναμένεται σιγά σιγά να επηρεάσουν και την Κύπρο. Επηρεάζουν κυρίως τα παράλια διότι η αστάθεια μπορεί να δημιουργήσει την καταιγίδα όμως στο εσωτερικό λείπει η απαραίτητη υγρασία που θα δημιουργήσει την καταιγίδα. Οπότε σήμερα και απόψε περιμένουμε τα φαινόμενα στα παράλια , ενώ για αύριο πάλι περιμένουμε τον καιρό κυρίως συννεφιασμένο , μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στο εσωτερικό στα ανατολικά και νότια παράλια.

Οι θερμοκρασίες θα είναι παρόμοιες με τις σημερινές. Η θερμοκρασία σήμερα τη νιώθουμε είναι πολύ πιο χαμηλότερη από τις προηγούμενες μέρες. Είναι λόγω της πλήρους νεφοκάλυψης. Παρόμοιες συνθήκες θερμοκρασιακά θα έχουμε και αύριο, δηλαδή κατά τι χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή τα οποία είναι στους 21 για το εσωτερικό και τα παράλια. Την Παρασκευή θα είναι η κυρίως ημέρα για τον καιρό που περιμένουμε. Θα είναι τοπικές βροχές θα έχουμε μεμονωμένες καταιγίδες και ενδέχεται σε ψηλότερες κορυφές του Τροόδους να έχουμε χιόνι η χιονόνερο αλλά να μην περιμένουμε ότι θα καλύψει την περιοχή θα είναι νιφάδες κυρίως».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Καλεί σε διάλογο τους απεργούντες στο λιμάνι Λεμεσού το Υπουργείο Εργασίας

Taste and Hospitality

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Κυριάκος Στέλιου σε ηλικία 48 ετών

Taste and Hospitality

Απορρίφθηκε η προσφυγή του μακαρίτη Α. Βγενόπουλου για πρόστιμο €705χιλ.

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!