Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Πάει για ανακαίνιση το ξενοδοχείο Βερεγγάρια

Εντός της εβδομάδας μπαίνουν οι υπογραφές για την μεταβίβασή του ξενοδοχείου Βερεγγάρια το οποίο πωλήθηκε πρόσφατα σε δικηγόρο γυναίκα από τη Λεμεσό. To deal έκλεισε κοντά στα €2 εκατ.πριν από ένα μήνα περίπου

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ πιθανόν το ιστορικό ξενοδοχείο δεν θα χάσει την αρχιτεκτονική του μορφή. Στόχος των νέων αγοραστών (άγνωστη η ταυτότητα του άντρα που βρίσκεται δίπλα της) είναι να μην χαθεί η ταυτότητα και η αίγλη που κυριαρχούσε τόσα χρόνια. Την ανακαίνιση του ξενοδοχείου θα αναλάβει γαλλική εταιρία που εδρεύει Λεμεσό.

Το ξενοδοχείο είναι περίπου ογδόντα χρόνων. Βρίσκεται βόρεια του χωριού Πρόδρομος και 150μ περίπου από το Δασικό Κολέγιο και δυτικά του δάσους Τροόδους.

 Είναι κτισμένο με σκελετό από συνδυασμό πέτρας και οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιία από πέτρα, έχει εμβαδό 4.500τμ περίπου και αποτελείται από 80 δωμάτια σε 2 πτέρυγες. Στο ανατολικό τμήμα του τεμαχίου υπάρχει ξενώνας, ηλικίας 60 χρονών περίπου και έχει εμβαδό 280τμ. Στο βορειοανατολικό τμήμα υπάρχει καφεστιατόριο εμβαδού 200τμ περίπου, ενώ εξωτερικά υπάρχει πισίνα.

Related posts

Kέντρα αναψυχής Πάφο: «Σε πλήρη απόγνωση εργαζόμενοι και επιχειρηματίες»

Taste and Hospitality

Guardian για HELIOS: Και η απάντηση του Μεσογειακού Ίδρυματος Ασφάλειας Πτήσεων

Taste and Hospitality

Αναστασιάδης: Θα σκεφτούμε ειδικό βραχιολάκι για τους ανεμβολίαστους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!