Νέα Νεα της Αγορας

Ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής:«Μας τιμωρούν με το άνοιξε – κλείσε»

Τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για αναχαίτιση της πανδημίας είναι καταστροφικά για τα κέντρα αναψυχής, αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Με τον τρόπο αυτό οι αρμόδιοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις μας τιμωρούν, βάζοντάς μας την μια να ανοίγουμε και μετά από μερικές μέρες να κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας, συμπληρώνει.

Λέει πως τα κέντρα αναψυχής «ταλαιπωρούνται εδώ και 10 μήνες από τα μέτρα της Κυβέρνησης», ενώ υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν έχουν λειτουργήσει από τον περασμένο Νοέμβριο και προσθέτει ότι πρόκειται για τον κλάδο που πλήρωσε «το μεγαλύτερο τίμημα» για αναχαίτιση της πανδημίας.

Ο κ. Θρασυβούλου εκτιμά πως τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας είναι «η ταφόπλακα στην λειτουργία των κέντρων», αφού όπως λέει, πολλά από αυτά δεν αντέχουν και δεν αναμένεται να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν.

Προσθέτει πως «εκτός από την στοχοποίηση από την πλευρά της Κυβέρνησης, που έχει να κάνει με το κλείσιμο των κέντρων αναψυχής για αναχαίτιση της πανδημίας, έρχονται κι άλλα ζητήματα στο προσκήνιο που αφορούν την αύξηση της φορολογίας από πλευράς Δήμων, ενοίκια, ηλεκτρικό ρεύμα και άλλες πολλές εκκρεμότητες των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής».

Λέει ακόμη πως «ο κόμπος έφτασε στο χτένι»και πως δεν υπάρχουν άλλα όρια αντοχής. Στέλνει επίσης το μήνυμα ότι «πρέπει να σταματήσει η στοχοποίηση των κέντρων αναψυχής που εκπέμπουν SOS». 

Καλεί τέλος την Κυβέρνηση «να σταματήσει να αδιαφορεί» και να στηρίξει ουσιαστικά τα κέντρα αναψυχής «και όχι όπως πράττει μέχρι τώρα», ενώ ζητά από τα μέλη της ΟΣΙΚΑ να βρίσκονται σε εγρήγορση και δίπλα στην Ομοσπονδία.  

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ανοίξτε τα κέντρα διασκέδασης «φωνάζουν» οι 4000 εργαζόμενοι του κλάδου

Σήμερα ανακοινώνονται και άλλα μέτρα μέχρι το ’21 σε ολόκληρη την Κύπρο

Taste and Hospitality

Υπ.Υγείας: Νέα έκτακτα μέτρα σε Λάρνακα και Αμμόχωστο!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!