Νέα Νεα της Αγορας

Κλειστά τα εστιατόρια στα ξενοδοχεία παραμονή κι ανήμερα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά

Με οργισμένη ανακοίνωσή οι ξενοδόχοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το «παράθυρο» που είχε μείνει ανοιχτό στην περίπτωσή τους. Ο Νίκος Παπαθανάσης προανήγγειλε μιλώντας στο Open TV το «λουκέτο» στα εστιατόρια των ξενοδοχείων παραμονές κι ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κλείσουν δωμάτια και σουίτες στα ξενοδοχεία για να κάνουν ρεβεγιόν εν μέσω των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν. Θα επιτρέπεται μόνον η, στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου.

Αντιδρούν οι ξενοδόχοι

Οργισμένη κι άμεση ήταν η αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στο μέτρο της κυβέρνησης. Οι ξενοδόχοι αντέδρασαν στην απόφαση αυτή και με μια μακροσκελή ανακοίνωση αναφέρουν ότι δεν γίνεται να είναι κλειστά τα εστιατόριά τους όσο θα διαμένουν σε αυτά πελάτες.

Πηγή: Ethnos

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τοξικό ψάρι σαν Pit bull…καταστρέφει την αλιεία της Κύπρου

Taste and Hospitality

«Glamping» στην Κύπρο: Πάει στη Βουλή νομοσχέδιο για το νέο τουριστικό προϊόν

Taste and Hospitality

Πάει για ανακαίνιση το ξενοδοχείο Βερεγγάρια

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!