Νέα Νεα της Αγορας

#StayInYourBubble: Τι ακριβώς εννοεί το Υπ. Υγείας;

Το Υπουργείο Υγείας με ανάρτηση του συμβουλεύει τους πολίτες να περάσουν τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με μικρές σταθερές ομάδες ατόμων (bubbles) και να αποφευχθούν οι συγκεντρώσεις με άτομα εκτός των νυκοκυριών μας.

Συμβουλές για το πώς να μείνουμε ασφαλείς κατά τη διάρκεια των γιορτών;

  • Αποφεύγουμε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, εάν δεν είναι απαραίτητα. Εάν έχουμε συμπτώματα κορωνοϊού, μένουμε στο σπίτι και αναζητούμε αμέσως ιατρική καθοδήγηση.
  • Επιλέγουμε να περάσουμε την εορταστική περίοδο με μικρές, σταθερές ομάδες ατόμων (bubbles): αποφεύγουμε τις συγκεντρώσεις με άτομα εκτός του νοικοκυριού/bubble μας.
  • Εφαρμόζουμε παντού τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και καλής υγιεινής των χεριών, εξαερίζουμε τους χώρους και χρησιμοποιούμε ορθά τις μάσκες προσώπου.
  • Εάν θα συναντηθούμε με άτομα εκτός της ομάδας ατόμων που επιλέξαμε, λαμβάνουμε επιπρόσθετες προφυλάξεις: αυτοπεριοριζόμαστε εκ των προτέρων, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο επιμόλυνσης άλλων.
  • Εάν δεν είμαστε σίγουροι ότι οι συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι και επικοινωνούμε διαδικτυακά με τους αγαπημένους μας.

Καταληκτικά το Υπουργείο στέλνει το εξής μήνυμα «ας αντιμετωπίσουμε τη νόσο COVID-19 μαζί! Μένουμε ασφαλείς Νοιαζόμαστε για τους άλλους #StayInYourBubble»

simvoulescovid

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μπ. Τζόνσον: Κλείνει τις παμπ και λέει «όχι» σε lockdown

Taste and Hospitality

Οι αεροπορικές εταιρίες πωλούν τις χαμένες βαλίτσες (BINTEO)

Taste and Hospitality

Νοικιάζουν επαύλεις με πλαστές αγγελίες – Πως εξαπατούν το κοινό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!