Νέα Νεα της Αγορας

Ουπς! Κλειστά τα δικηγορικά γραφεία, ανοιχτά τα δικαστήρια!

Ανάμεσα στις αποφάσεις για τα το Locokdown Vo2, η κυβέρνηση αποφάσισε όπως τα δικαστήρια παραμένουν ανοιχτά αλλά τα δικηγορικά γραφεία κλειστά.  Πολλοί δικηγόροι μέσω twitter σχολίασαν την απόφαση αυτή, βρίσκοντας την ίσως μια από της πιο παράδοξες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρετε πως:

«Ιδιωτικές επιχειρήσεις υπηρεσιών όπως δικηγορικά, λογιστικά, αρχιτεκτονικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, κοκ, εξαιρουμένων των ουσιωδών υπηρεσιών που καθορίζονται στο Διάταγμα, εργάζονται με εξ αποστάσεως εργασία. Επιτρέπεται εντός του επαγγελματικού υποστατικού η φυσική παρουσία εργαζομένων που δεν υπερβαίνει το 15% του συνολικού αριθμού του προσωπικού με ελάχιστη παρουσία τα τρία (3) άτομα, εφόσον το επιθυμεί ο εργοδότης, και μέγιστο τα 20 άτομα».

Να σημειωθεί ότι το ίδιο μέτρο πάρθηκε και στην Ελλάδα με την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών ανάμεσα σε άλλα να αναφέρει:

“Η Δικαιοσύνη αποτελεί πυλώνα της Δημοκρατίας. Η διαρκής λειτουργία των δικαστηρίων και η δυνατότητα δικαστικής προστασίας των πολιτών αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά ενός κράτους δικαίου και κάθε δημοκρατικής και ευνομούμενης πολιτείας”.

Tης Νικολέτας Χρήστου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ελλάδα: «Μαύρες οι νύχτες» στην διασκέδαση– Θέλουν να προστατέψουν τους θαμώνες.

Μίλησε στο αμερικανικό «Forbes»η Υπ.Δικαιοσύνης και για το parody – Αμετανόητη,δηλώνει

Μείωση 91,1 % στις αφίξεις Βρετανών τον Δεκέμβριο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!