Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ελλάδα: «Μαύρες οι νύχτες» στην διασκέδαση– Θέλουν να προστατέψουν τους θαμώνες.

Βασίλης Καρρας , Γίαννης Πλουταρχος , Ελλη Κοκκινου , Κατερινα Στικουδη , Πάολα – Νικος Κουρκουλης Αννα Βίσση ακύρωσαν τις εμφανίσεις τούς .

Σε ακύρωση της πρεμιέρας του σχήματος Πάολα – Νίκος Κουρκούλης προχωρά το Teatro Music Hall μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον κορονοϊό.


Συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο ενημερώνει το κοινό ότι λόγω του κορονοϊού, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Μαρτίου πρεμιέρα, ακυρώνεται μέχρι νεωτέρας.

Οι κατευθύνσεις που δίνει το Υπουργείο Υγείας για τον συγχρωτισμό μεγάλου αριθμού ατόμων έχει υποχρεώσει πολλούς χώρους διασκέδασης να αναπροσαρμόσουν την πολιτική τους για να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις αυτές, για το καλό της δημόσιας υγείας.


Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά μουσικά σχήματα ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους, συναυλίες αναβάλλονται και θεατρικές παραστάσεις προχωρούν σε πρόωρη αυλαία, αναφέρει το fthis.gr.


Η ανακοίνωση από την επιτροπή του Ελληνικού υπουργείου Υγείας ήταν σαφής και απόλυτη: «αναστολή πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους που περιλαμβάνουν πάνω από 1000 άτομα».


Αυτό σημαίνει ότι θα ματαιωθούν όλες οι μεγάλες συναυλίες που είναι προγραμματισμένες για το αμέσως, προσεχές, διάστημα σε ολόκληρη την Ελλάδα.


To lifo.gr σε ένα εμπεριστατομένο ρεπορτάζ αναφέρει ποια κέντρα αναψυχής σταματάνε τη λειτουργία τους.


Πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωναϊού σταμάτησαν ήδη:
Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός.
«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους. Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.


Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη», ανέφερε η ανακοίνωση. To Ηotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό αναστέλλει τη λειτουργία του. Αντίστοιχη ανακοίνωση για πρόωρη λήξη του σχήματος έγινε και από το Εstate Αthens. Στο νυχτερινό κέντρο εμφανίζονταν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκος. To κλαμπ Salon de Bricolage στο κέντρο της Αθήνας θα είναι επίσης κλειστό όπως ενημέρωσε η επιχείρηση με ανακοίνωση στα social media.

Related posts

Πάφος: Σε μια μέρα, 24 ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής “πήραν” πρόστιμο

Γιατί αρρωσταίνουμε όταν ταξιδεύουμε;

Taste and Hospitality

Κατοχυρώνεται το τελευταίο «όπλο» της Αστυνομίας –Κάμερες αξίας €32 εκ.

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!