Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Η Heineken ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του Desperados Virgin 0,0%

Η Heineken ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Desperados Virgin 0,0%, καθώς φαίνεται να παρέχει περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές στην κατηγορία χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Η παγκόσμια διάθεση ακολουθεί μια επιτυχημένη κυκλοφορία του Desperados χωρίς αλκοόλ μια εναλλακτική λύση στη Γαλλία πέρυσι. Το Desperados Virgin 0,0% θα είναι αρχικά διαθέσιμο στις Κάτω Χώρες και την Πολωνία αυτόν τον μήνα, ακολουθούμενο από το Βέλγιο τον Φεβρουάριο πριν από την κυκλοφορία του σε πρόσθετες αγορές το 2021.

Η Desperados αναφέρει ότι το τελευταίο ποτό του προσφέρει 100% γεύση της αρχικής μπύρας με 0% αλκοόλ. Η μάρκα στοχεύει να ξεκλειδώσει μια νέα εμπειρία για τον αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που θέλουν μια ευρύτερη επιλογή εναλλακτικών χωρίς αλκοόλ.

Ο Diederik Vos, διευθυντής μάρκας Desperados, δήλωσε: «Το Desperados είναι ένα εμπορικό σήμα που ορίζεται από το αποσταγμά του και η κυκλοφορία του Desperados Virgin 0,0% είναι ένα σημαντικό στρατηγικό επόμενο βήμα σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι. «Με έναν αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις χωρίς αλκοόλ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη Desperados στην κατηγορία ποτών χαμηλών και χωρίς αλκοόλ για να προσφέρουμε μια αναζωογονητική, νέα γεύση.»

Η Desperados Virgin 0,0% θα ενταχθεί στο ευρύ χαρτοφυλάκιο της μάρκας, όπως η αυθεντική μπύρα, καθώς και οι ποικιλίες mojito, lime και τζίντζερ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

2019…H χρονιά που φανέρωσε ποια ποτά λατρεύουν οι Κύπριοι – Η μπύρα έχασε την πρωτιά

Taste and Hospitality

Φώτος Φωτιάδης και LAVAZZA ανανέωσαν την συνεργασία τους

Taste and Hospitality

Το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροπλάνο ολοκλήρωσε την πρώτη του πτήση (BINTEO)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!