Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Η Pernod Ricard προσθέτει 20% αλκοολούχα ποτά ABV στις σειρές Ballantine και Beefeater

Η Pernod Ricard επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο χαμηλότερου αλκοόλ με δύο νέα 20% αλκοολούχα ποτά ABV για τις μάρκες Ballantine και Beefeater.

Ξεκινώντας αποκλειστικά στην Ισπανία, το Ballantine’s Light και το Beefeater Light στοχεύουν να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις χαμηλότερου αλκοόλ για καταναλωτές που θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ.

Αναπτύχθηκε από την επιχείρηση Scotch ουίσκι της Pernod Ricard, Chivas Brothers, η νέα έκφραση του Ballantine λέγεται ότι προσφέρει φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες χαρακτηριστικές του στιλ της μάρκας, αλλά με πιο φρέσκες νότες από ζουμερό πράσινο μήλο, καθώς και αρώματα ροζ γκρέιπφρουτ και ξύσμα πορτοκαλιού .

Εν τω μεταξύ, η νέα προσφορά από την επιχείρηση τζιν της Pernod Ricard, The Gin Hub, είναι ένα απόλυτα φυσικό, εμπνευσμένο από τζιν πνεύμα που περιέχει τα ίδια εννέα βοτανικά που χρησιμοποιήθηκαν για το Beefeater London Dry.

«Οι ομάδες μας έχουν εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουν αλκοολούχα ποτά που να εξυπηρετούν το προσεκτικό ποτό χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και να φέρουν τους φίλους της Σκωτίας και των τζιν έναν νέο τρόπο για να απολαύσουν την εμπειρία Ballantine και Beefeater», δήλωσε ο Jean-Christophe Coutures, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chivas Brothers .

«Σύμφωνα με τον χάρτη πορείας για την αειφορία και την υπευθυνότητα της Pernod Ricard το 2030« Good Times from a Good Place », συνεχίζουμε να αμφισβητούμε και να προωθούμε τα όρια στην ανάπτυξη καινοτόμων εκφράσεων που αντικατοπτρίζουν τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής των καταναλωτών μας.

Το Ballantine’s Light και το Beefeater Light θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην Ισπανία από αυτόν τον μήνα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Xαμός με τα κορωνοπρόστιμα που δεν πληρώθηκαν – 4.000 υπέβαλαν ένσταση!

Taste and Hospitality

Τέλος οι μεγάλες μερίδες στα McDonald’s

Taste and Hospitality

O Βασίλης Δημητριάδης στο Daleela…σαν Ηρακλής Πουαρό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!