Νέα Νεα της Αγορας

Φ.Λεβέντης: «Με ζωντανή μουσική… και ταυτόχρονη άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η διασκέδαση»

Με ζωντανή μουσική, διευρυμένο ωράριο και ταυτόχρονη άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ζητούν όπως γίνει η επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής οι ιδιοκτήτες τους.

«Αυτό που προκρίνουμε είναι να ανοίξουμε με προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας, αλλά και την εξυπηρέτηση του κόσμου» ανέφερε σε δηλώσεις του στη Cyprus Times ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης.

Σημαντικό, σημειώνει, για την επαναλειτουργία, είναι να μπορεί να υπάρχει ζωντανή μουσική, για παράδειγμα με κιθάρες ή πιάνο, χωρίς να έχει πίστα και ξεφάντωμα. «Με αυτό τον τρόπο, θεωρούμε ότι θα εργοδοτηθούν και μουσικοί οι οποίοι και αυτοί έχει αρκετό καιρό που είναι άνεργοι και συνεπώς χωρίς εισοδήματα».

«Την ίδια ώρα ζητάμε, διευρυμένο ωράριο και να αρθεί ο περιορισμός της απαγόρευσης κυκλοφορίας για να μπορούν να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις και να μην βάζουν συνεχώς από την τσέπη τους».

Πάντως, όπως ανέφερε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ της η Cyprus Times η εστίαση θα επαναλειτουργήσει εκτός απροόπτου εντός Μαρτίου, αλλά όχι πριν τα μέσα του μήνα.

Ορόσημο, όπως πληροφορούμαστε, πρέπει να θεωρείται η Καθαρά Δευτέρα, ενώ οι ειδικοί προωθούν το «ξεκλείδωμα» εστιατορίων και καφετεριών μετά την Τσικνοπέμπτη και τα Καρναβάλια, ώστε να αποφύγουν μαζικά πάρτι και συγχρωτισμό προσώπων.

Πονοκέφαλος το «άνοιξε-κλείσε»… Φοβίζει το πισωγύρισμα

«Θέλουμε να ανοίξουμε και σε καμία περίπτωση να μην κλείσουμε ξανά», ξεκαθαρίζει ο κ. Λεβέντης. Εκεί που θα παρουσιαστεί πρόβλημα, λέει, πρέπει να λυθεί στον χώρο που θα εμφανιστεί, είτε αυτό είναι παραβίαση διαταγμάτων, είτε αυτό είναι κρούσματα σ’ έναν χώρο. Καταλήγοντας τονίζει ότι θα είναι δώρον άδωρον, εάν λειτουργήσουμε χωρίς βιώσιμους όρους.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και να εξαγγελθούν την Πέμπτη κατά τη  συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στο σφυρί ακίνητα της οικογένειας Παρασκευαΐδη

Taste and Hospitality

Aναστολή του Safe Pass σε κέντρα διασκέδασης και όχι μόνο από τις 15 Μαΐου

Taste and Hospitality

Κόλπος των Κοραλλίων: Η δημοφιλέστερη παραλία της Πάφου και φέτος, μακράν της δεύτερης

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!