Νέα Νεα της Αγορας

Αξιολογούν τον τρόπο ανοίγματος των ξενοδοχείων…την ώρα που Βρετανοί και Ισραηλίτες κάνουν κρατήσεις

Σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη χθεσινή σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) σημειώνει το εποικοδομητικό κλίμα και προσθέτει πως έθεσε ενώπιον των κυπριακών Αρχών «τις απόψεις και εισηγήσεις του για την επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας μετά το βαρύ πλήγμα που υπέστη από την πανδημία».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Υπουργοί επέδειξαν θετική προσέγγιση στις προτάσεις του Συνδέσμου, επισημαίνοντας ότι η επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας είναι κλειδί για πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και για την ανάκαμψη της οικονομίας καταδεικνύοντας τη σημαντικότητα της βιομηχανίας», προσθέτει ο ΠΑΣΥΞΕ.

Τέλος, σημειώνει πως όλες οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα πλαίσια της αξιολόγησης της επιδημιολογικής εικόνας που γίνεται σε καθημερινή βάση με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης και την αποφυγή οποιουδήποτε πισωγυρίσματος.

Να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει αύξηση ενδιαφέροντος και κρατήσεων προς την Κύπρο καταγράφηκε στη Βρετανία μετά από την ανακοίνωση του Υφυπουργού Τουρισμού για υποδοχή πλήρως εμβολιασθέντων τουριστών από την 1η Μαΐου χωρίς την υποχρέωση για διαγνωστικά τεστ και καραντίνα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Observer, οι περισσότερες κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων και μεγάλων εταιρειών ταξιδιών αφορούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Εγκλωβισμένοι» στα εξοχικά τους προβλέπεται να περάσουν τις διακοπές τους οι πολιτικοί (ΦΩΤΟΣ)

Οι καταστηματάρχες εντός των malls ζητούν μέτρα στοχευμένης στήριξης

Taste and Hospitality

Μια πανηγυρική «επόμενη μέρα» θα αργήσει, νομίζω…

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!