Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Κύπρος: 4000 επιχειρήσεις δεν ενδιαφέρθηκαν να μοιραστούν 60 εκ. ευρώ

Την οδό Στασικράτους όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και μέλη της Δημοτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο κ. Νεοφύτου μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε τα εξής:

«Σήμερα στη Στασικράτους παρατηρώ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ότι η Λευκωσία αλλάζει. Αλλάζει προς το καλύτερο και στόχος μας είναι ολόκληρη η Κύπρος να αλλάξει προς το καλύτερο.

Παραδεχόμενοι τα λάθη και τις παραλείψεις μας αλλά και με ένα πείσμα και μια θέληση αλλά και μια αισιοδοξία να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο.

Κουβέντιασα με τους καταστηματάρχες, κουβέντιασα με τον κόσμο. Όλοι βλέπουν τα πράγματα με μια θετικότητα. Περάσαμε δύσκολα αλλά φτάσαμε στην αρχή του τέλους.

Λίγη ακόμη υπομονή και θα τα καταφέρουμε και στην καθημερινότητα μας και στις δουλειές μας και στις επιχειρήσεις μας και ο τόπος μας να κρατηθεί στη σωστή πορεία για ένα καλύτερο αύριο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για επηρεασμό των επιχειρηματιών και ότι θέτουν ζήτημα με τα ενοίκια, ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «Η κυβέρνηση σε δύο πακέτα στήριξης των επιχειρήσεων το πρώτο 100 εκατομμύρια και το δεύτερο 200 εκατομμύρια, στήριξε.

Απ’ ότι πληροφορήθηκα από το Υπουργείο Οικονομικών, 4.000 επιχειρήσεις που δικαιούνται πέραν από 60 εκατομμύρια, δεν έχουν ήδη αποταθεί, δεν έδωσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για να πάρουν τα εμβάσματα.

Παράλληλα θέλω να πω και τη θέση μας αλλά και που πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει σε μερικές μέρες. Θα επανέλθουν οι κρατικές εγγυήσεις πέραν του 1 δισεκατομμυρίου, για να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Με όρους και περιορισμούς 65 οργανωμένες παραλίες μας περιμένουν

Taste and Hospitality

Τίποτα λιγότερο δεν περιμέναμε από την οικογένεια Τσόκκου

«Πρόεδρε, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά: Δώστε οφτόν στον λαό» (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!