Νέα Νεα της Αγορας

«Κλειδώνει» το 3ο sms το Σαββατοκύριακο

Περιορισμένης έκτασης χαλαρώσεις αναμένεται να ανακοινώσει αύριο (31/3) η Κυβέρνηση, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Οι χαλαρώσεις θα τεθούν σε ισχύ από την πρώτη Απριλίου έως τα μέσα του μήνα.

Μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του Κρατικού Ραδιοφώνου, το μέλος επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αναλόγως των αποφάσεων της Κυβέρνησης για το επόμενο δεκαπενθήμερο, να υπάρξουν ανακοινώσεις και για το δεύτερο μισό του Απριλίου.

Όπως είπε, δεδομένη είναι η επιστροφή των μαθητών γυμνασίων στις αίθουσες διδασκαλίας, ως επίσης και η επαναλειτουργία των δημοτικών στην επαρχία Λεμεσού, από την Παρασκευή 2 Απριλίου ενώ στον κατάλογο των χαλαρώσεων περιλαμβάνονται, επίσης, η αύξηση του αριθμού μαθητών με φυσική παρουσία στα φροντιστήρια, μικρή αύξηση ατόμων σε γυμναστήρια, αλλά και η επανέναρξη αγώνων ατομικών αθλημάτων.

Σε ό,τι αφορά τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις πολιτών, ο κ. Καραγιάννης επιβεβαίωσε την εισήγηση των επιδημιολόγων για αύξηση των γραπτών μηνυμάτων στα τρία, κατά το Σαββατοκύριακο. 

Είπε, επίσης, ότι λόγω του Πάσχα, η επιδημιολογική ομάδα έχει καταθέσει στην κυβέρνηση εισηγήσεις και για το θέμα του εκκλησιασμού.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην British Airways

Taste and Hospitality

Οι ξένοι στα έργα του Ομήρου δεν ήταν ποτέ τουρίστες…και εδώ δεν είναι «Τροία»

Νέα συμφωνία με γνωστό café για το Εκπτωτικό Χωριό στη Λευκωσία

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!