Νέα Νεα της Αγορας

«Λογάριασαν…χωρίς τους ξενοδόχους» οι Τούρκοι – «Απόβαση» Ρώσσων στην Κύπρο

«Η Τουρκία ήταν η μόνη χώρα από την οποία και τα δύο στελέχη κορωνοϊού Βρετανικό και Νοτιοαφρικανικό – εισήχθησαν στη Ρωσία». Δεύτερο έμμεσο χτύπημα δέχτηκε ο τουρκικός τουρισμός από τη Ρωσία,όπως αναφέρει η ΕΡΤ, με την επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής προστασίας της υγείας του καταναλωτή (Rospotrebnadzor) Άννα Ποπόβα,  να αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε ρ/ς, «πως τα μεταλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού εισέρχονται συχνότερα στη Ρωσία από την Τουρκία. Ένας κίνδυνος που σήμερα είναι ο μεγαλύτερος»

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν  Ρώσος λοιμωξιολόγος προέτρεπε του συμπατριώτες του, να αποφύγουν τον αγαπημένο τους τουριστικό προορισμό, αυτόν της Τουρκίας, εξαιτίας της βαριάς επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει λόγω του Covid-19, ένα νέο “χτύπημα” και πιο ηχηρό ήρθε να προστεθεί.

Η παραπάνω δήλωση που μπορεί να εκληφθεί και ως έμμεση ταξιδιωτική οδηγία για τον τουρκικό τουρισμό, εν όψει μάλιστα του πρώτου δεκαήμερου του Μαΐου των διακοπών των Ρώσων, που αποτελούν τις πιο δημοφιλείς διακοπές της χρονιάς, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα διότι προήλθε από τα πλέον επίσημα και αναγνωρίσιμα χείλη για τους Ρώσους την περίοδο του κορονοϊού, την Άννα Πόποβα.

Έτσι λοιπόν,η Ρωσία διακόπτει όλες τις αεροπορικές συνδέσεις, κανονικές και έκτακτες (τσάρτερ), με την Τουρκία κατά το διάστημα από 15 Απριλίου έως την 1η Ιουνίου με περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασης,

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας κύπριοι ξενοδόχοι βρίσκονται επι ποδός και ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους Ρώσσους τουρίστες που λόγο της πιο πάνω απόφασης «τρέχουν» να αλλάξουν τα πλάνα τους. Ήδη άρχισαν οι κρατήσεις και αναμένεται μεγάλη ροή τουριστών από τη χώρα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Φρενίτιδα» Βρετανών για διακοπές

Taste and Hospitality

Στη Λευκωσία ο Πάπας Φραγκίσκος – Πρώτη φορά χωρίς την Alitalia εδώ και μισό αιώνα

Η Ελλάδα στο “κόκκινο”- Ποιες χώρες πήραν “προαγωγή”

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!