Νέα Νεα της Αγορας

Έπιασαν τόπο οι απειλές του Αρχιεπισκόπου μετά τη δήλωση: «Kαθίστε φρόνιμα…»

Χωρίς SMS θα μεταβαίνουν οι πολίτες στις εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς το Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε τη νέα τροποποίηση έτσι λοιπόν για σκοπούς μετάβασης σε χώρους θρησκευτικής λατρείας κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας (26 Απριλίου – 2 Μαΐου) μόνο για τις ώρες της Θείας Λειτουργίας.

Οι απειλές του Αρχιεπισκόπου έπιασαν τόπο αφού χθες σε δηλώσεις του ανάφερε μεταξύ άλλων: «Δεν με ενδιαφέρει ας έρθει όλη η αστυνομία εδώ. Εγώ θέλω να είμαι αυστηρός. Δεν συμβάλλω στην αύξηση των κρουσμάτων, μάλλον αποτρέπω, εάν δεν το καταλαβαίνουν να με αφήσουν ήσυχο. Δεν είναι παιδάκια και να τους κάνω μάθημα. Είμαι ξεκάθαρος», τόνισε.

Σε ότι αφορά την πρόταση του Υπουργείου Υγείας με τις «ευλογίες» της επιδημιολογικής ομάδας η ανάσταση του Κυρίου το Μεγάλο Σάββατο να ψαλεί στις 10 και μισή το βράδυ, ο Καλός λόγος στις 11 και 30 το βράδυ και η λειτουργία θα πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ολοκληρωθεί πριν τις 12.00, ο Προκαθήμενος της εκκλησίας είπε: «Δεν συμφωνώ με αυτό που έκαναν στην Ελλάδα, ο Χριστός τριήμερος κατέβηκε στον Άδη όχι διήμερος. Πήγαν να μου πουν αλλά τους είπα καθίστε φρόνιμα, εν θέμα δικό μας».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Eπέκταση της τουριστικής περιόδου, ζητά ο πρόεδρος της Παγ. Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής

Taste and Hospitality

Forbes: Γιατί η Κύπρος είναι ιδανική για ξένους επενδυτές

Taste and Hospitality

Hermes: Αναβαθμίζει το χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο Πάφου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!