Νέα Νεα της Αγορας

Ανοίγουν τα ξενοδοχεία για Κύπριους με «green pass»

Αναμένουν την επίσημη ενημέρωση που θα ανάβει το πράσινο φως για κρατήσεις στα ξενοδοχεία και από Κύπριους, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Business Hour by Brief, ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσσουνίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσσουνίδη, βρισκόμαστε κοντά στο άνοιγμα των ξενοδοχείων και σε Κύπριους – αφού υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή μόνο τουρίστες μπορούν να διαμένουν στα ξενοδοχεία – καθώς όπως σημειώνει θεωρείται σχεδόν δεδομένο – και αν όλα κυλήσουν ομαλά – από την 10η Μαΐου με τα νέα μέτρα θα συμπεριληφθεί και η άρση του διατάγματος που δεν επιτρέπει στους Κύπριους να διαμείνουν στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Όπως υπογράμμισε το άνοιγμα των ξενοδοχείων για Κύπριους ενδεχομένως να γίνει με το «green pass», με πρωτόκολλα και περιορισμούς.

«Είμαι σίγουρος πως το άνοιγμα των ξενοδοχείων θα αποσυμφορήσει άλλους χώρους συναθροίσεων», σημείωσε, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα πως «με το άνοιγμα των ξενοδοχείων θα “ζεσταθούν” οι μηχανές και θα βοηθήσουν στο να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι ούτως ώστε να δεχθούμε μαζικό τουρισμό». 

Να σημειώσουμε πως το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα (5/5) το οποίο είτε θα λάβει αποφάσεις για τα νέα μέτρα, είτε σε περίπτωση που δεν παρθεί απόφαση σήμερα, θα συνεδριάσει εκ νέου την Κυριακή όπου εκπνέει και το τελευταίο Διάταγμα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τραγικό ενδεχόμενο: Λουκέτο για το 30% των κέντρων αναψυχής μετά τον Μάρτη

Νταήδες VS COVID-19: Αλώνιζαν στα σοκάκια της Κακοπετριάς ψάχνοντας café

Αεροπορικές εταιρείες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για την 15 ημερών καραντίνα ταξιδιωτών στη Βρετανία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!